Tennis Tracker: Takřka bezchybná Sakkariová neztratila podání a v Mexiku si zahraje finále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Takřka bezchybná Sakkariová neztratila podání a v Mexiku si zahraje finále

Maria Sakkariová si zahraje na tisícovce v Mexiku finále.
Maria Sakkariová si zahraje na tisícovce v Mexiku finále.Reuters
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 23. září?
Moment dne WTA ze zápasu Magda Linetteová – Xiyu Wang
Livesport
Moment dne ze zápasu Philip Sekulic – Lorenzo Musetti
Livesport

16:05 – "Byl to pro mě neuvěřitelný zápas. Jsem moc rád, že jsem v tady v Zhuhai, v Číně jsem vůbec poprvé. Minulý týden jsme hráli Davis Cupu v Argentině a slavili jsme vítězství. Teď jsem tady a jsem opravdu šťastný," řekl Tomás Martín Etcheverry v Zhuhai po osmifinálové výhře nad Daliborem Svrčinou.

Rozhovor s Tomásem Martínem Etcheverrym po výhře nad Daliborem Svrčinou
Livesport

15:01 – Alexander Zverev se nečekaně nadřel na vítězný vstup do turnaje ATP 250 v čínském Chengdu, Pavla Kotova zdolal až po dvou a půl hodinách hry 7:6, 4:6, 6:1. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Němec utká se Srbem Miomirem Kecmanovičem (h2h 1:1).

14:43Andy Murray prohrál s Aslanem Karacevem i druhý vzájemný zápas. Na turnaji ATP 250 v čínském Zhuhai zkušený Brit neudržel vedení a prohrál 6:4, 3:6, 2:6.

14:36Lorenzo Musetti měl v čínském Chengdu překvapivé potíže se svým prvním soupeřem. Druhý nasazený Ital zdolal hráče ze čtvrté světové stovky Australana Philipa Sekulice až po třech hodinách boje 7:6, 6:7, 6:0. 

Sestřih zápasu Philip Sekulic – Lorenzo Musetti
Livesport

11:00Dalibor Svrčina končí i na své druhé akci na hlavním okruhu ve druhém kole. Na podniku ATP 250 v čínském Zhuhai dvacetiletý Čech nestačil na pátého nasazeného Tomáse Martína Etcheverryho, Argentinci podlehl 2:6, 3:6.

Sestřih zápasu Dalibor Svrčina – Tomás Martín Etcheverry
Livesport

10:29Xiyu Wang na domácím turnaji WTA 250 v Guangzhou slaví premiérový triumf. Dvaadvacetiletá Číňanka v něj proměnila hned své první finále, v němž deklasovala 6:0, 6:2 nejvýše nasazenou Polku Magdu Linetteovou.

Sestřih finále Magda Linetteová – Xiyu Wang
Livesport

09:02 – Třiadvacetiletý Sebastian Korda má za sebou vítěznou premiéru na turnajích v Číně. Do podniku ATP 250 v Zhuhai vkročil čtvrtý nasazený Američan výhrou 6:1, 2:6, 6:3 nad Francouzem Alexanderem Müllerem. Ve čtvrtfinále čeká na vítěze duelu mezi Daliborem Svrčinou a Tomásem Martínem Etcheverrym.

Sestřih zápasu Sebastian Korda – Alexandre Müller
Livesport

08:43Grigor Dimitrov vstoupil do turnaje ATP 250 v čínském Chengdu očekávanou výhrou 6:3, 6:4 nad paruánským antukářem Juanem Pablem Varillasem. Ve čtvrtfinále se třetí nasazený Bulhar střetne s Australanem Christopherem O'Connellem (h2h 2:0).

07:39 – První den Laver Cup měl nečekaně jednostranný průběh. Tým světa ve Vancouveru vede Evropany 4:0, když získal bod i ve čtyřhře. Američané Frances Tiafoe s Tommym Paulem v ní zdolali 6:3, 4:6, 10:4 Andreje Rubljova s Arthurem Filsem.

07:15 – Maria Sakkariová udělala v Guadalajaře při vítězství nad Caroline Garciaovou pouze sedm nevynucených chyb. Nepočítáme-li United Cup, je to nejméně chyb, kterých se v tomto roce řecká tenistka dopustila v zápase WTA Tour. Na cestě do mexického finále navíc Sakkariová teprve podruhé z 20 zápasů roku 2023 neztratila na turnaji kategorie 1000 podání (poprvé v Madridu proti Badosaové).

07:00 – Světová devítka Maria Sakkariová na podniku WTA 1000 v Guadalajaře smetla 6:3, 6:0 Francouzku Caroline Garciaovou a svou nelichotivou semifinálovou bilanci upravila na 9:22. V celkově 9. finále bude osmadvacetiletá Řekyně usilovat o teprve druhý a dosud nejcennější titul proti až 111. hráčce světa Caroline Dolehideové z USA (h2h 0:0).

Sestřih zápasu Caroline Garciaová – Maria sakkariová
Livesport

06:56 – 111. hráčka světa Caroline Dolehideová na 'tisícovce' v mexické Guadalajaře pokračuje v životním turnaji. Pětadvacetiletá Američanka ve svém prvním semifinále na okruhu WTA porazila 7:5, 6:3 krajanku Sofii Keninovou, připsala si pátou výhru během pěti dnů a zajistila si souboj o titul.

06:49 – Ve Vancouveru odstartoval 6. ročník Laver Cupu a domácí Tým světa zatím dělá maximum pro to, aby obhájil premiérový triumf. V úvodních třech dvouhrách tenisté výběru kapitána Johna McEnroea neztratili pro Evropanům ani set a vedou 3:0. Ben Shelton porazil 7:6, 6:1 Arthura Filse, Francisco Cerúndolo přehrál 6:3, 7:5 Alejandra Davidoviche a Félix Auger-Aliassime si poradil 6:4, 6:3 s Gaëlem Monfilsem.