Tennis Tracker: Vondroušová odstoupila z Indian Wells, na turnaji skončilo už šest hráček TOP 10

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Vondroušová odstoupila z Indian Wells, na turnaji skončilo už šest hráček TOP 10

Tennis Tracker: Vondroušová
Tennis Tracker: Vondroušová Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 10. března?

23:15 Jasmine Paoliniová před dvěma týdny ve finále dubajské tisícovky přetlačila Annu Kalinskou a Rusku porazila také ve třetím kole probíhajícího podniku stejné kategorie v Indian Wells. Italka zvítězila 6:3, 3:6, 6:4 a v osmifinále potká Nadiu Podoroskou, či Anastasii Potapovovou.

22:29Carlos Alcaraz zahájil obhajobu triumfu na Masters v Indian Wells prohraným setem s Matteem Arnaldim, ovšem v následujících čtyřech setech ztratil dohromady jen šest gamů. Loňský šampion ve třetím kole nedal šanci trápícímu se Félixovi Augerovi-Aliassimemu a po vítězství 6:2, 6:3 postoupil do osmifinále. V něm narazí na Fábiána Marozsána, s nímž loni senzačně prohrál v Římě.

22:12Madison Keysová zakončila svůj první letošní turnaj porážkou 4:6, 1:6 s Julií Putincevovou ve třetím kole na tisícovce v Indian Wells. Ruská rodačka reprezentující Kazachstán vyzve ve svém prvním osmifinále v tomto dějišti světovou jedničku Igu Šwiatekovou.

22:04Alex de Minaur zvládl i třetí vzájemný souboj s Alexanderem Bublikem, ve třetím kole na Masters v Indian Wells ho porazil 7:5, 6:0 a připsal si už sedmé vítězství v řadě. O premiérové čtvrtfinále v kalifornské poušti si zahraje s Alexanderem Zverevem, nebo Tallonem Griekspoorem.

20:35Stefanos Tsitsipas suverénně vyhrál souboj trápících se hráčů ve třetím kole prvního letošního Masters v Indian Wells. Nejlepší řecký tenista přehrál loňského semifinalistu Francese Tiafoea, který vypadne z TOP 20 žebříčku, dvakrát 6:3. O postup do čtvrtfinále a vyrovnání svého maxima v kalifornské poušti bude usilovat proti Andrejovi Rubljovovi, nebo Jiřímu Lehečkovi.

20:22Linda Nosková zazářila na lednovém Australian Open skalpem největší favoritky Igy Šwiatekové, ale ve třetím kole na tisícovce v kalifornském Indian Wells recept na světovou jedničku nenašla. Poslední česká naděje ve dvouhře žen prohrála s předloňskou šampionkou navzdory skvělému začátku jednoznačně 4:6, 0:6. Polka v osmifinále vyzve domácí Madison Keysovou, či Julii Putincevovou. Více informací najdete v článku.

11:57Linda Klimovičová slaví svůj čtvrtý profesionální triumf a už potřetí kralovala v italském Solarinu. Devatenáctiletá Češka smetla ve finále podniku W35 v italském městě 6:3, 6:0 domácí kvalifikantku Jessicu Pieriovou a získala svou nejcennější trofej.

11:21Jakub Nicod znovu po týdnu triumfoval na akci M15 v tuniském Monastiru a slaví už třetí letošní triumf a celkově pátý. Devatenáctiletý Čech vyhrál suverénně i finále, v němž přehrál 6:3, 6:2 Itala Lucu Potenzu.

11:19Anna Sisková zvládla na podniku ITF W15 v egyptském Šarm aš-Šajchu třetí třísetovou bitvu v řadě a získala svůj čtvrtý titul, první od října 2021. Dvaadvacetiletá Češka ve finále zdolala 6:4, 4:6, 6:2 Katarinu Kužmovou ze Slovenska.

08:13 – V Indian Wells skončilo už šest hráček z TOP 10 žebříčku. Z turnaje odstoupily obhájkyně titulu Jelena Rybakinová a také Markéta Vondroušová a úvodní zápas nezvládly Jessica Pegulaová, Ons Jabeurová, Qinwen Zheng ani Jelena Ostapenková.

07:53Daniil Medveděv úspěšně vykročil za obhajobou loňského finále v Indian Wells. Nejlepší ruský tenista začal na prvním letošním podniku série Masters hladkou výhrou 6:2, 6:3 nad Robertem Carballésem, kterému nepovolil set ani ve třetím vzájemném souboji. Jeho protivníkem ve třetím kole bude Sebastian Korda. Více informací najdete v článku.

07:14 – Hubert Hurkacz poprvé v letošní sezoně odjíždí z turnaje bez jediného vítězství. Aktuálně osmý hráč světa nestačil ve druhém kole na Masters v Indian Wells 0:6, 7:6, 2:6 na veterána Gaëla Monfilse a může přijít o členství v TOP 10 žebříčku. Francouz si o osmifinále zahraje s bývalým šampionem Cameronem Norriem.

07:12 – Qinwen Zheng v lednu parádně využila příznivého losu a probojovala se do finále Australian Open. Po skončení úvodního grandslamu sezony se však aktuální světové osmičce nedaří a v Indian Wells to potvrdila, když nezvládla hned úvodní zápas s krajankou Yue Yuan. Méně úspěšná z Číňanek zvítězila hladce 6:4 a 6:3, připsala si svůj první skalp TOP 10 a dál navazuje na triumf z Austinu.

06:56 – Markéta Vondroušová postoupila při čtyřech z pěti předchozích startů v Indian Wells minimálně do osmifinále, ale letos si o účast mezi nejlepší šestnáctkou nakonec nezahraje. Česká jednička a nasazená sedmička zatím z neznámého důvodu nenastoupí k zápasu třetího kola s Martou Kosťukovou.

06:26 – Marie Bouzková se Sarou Sorribesovou vstoupily do deblové soutěže na tisícovce v Indian Wells vítězstvím 6:1, 6:3 nad ruským duem Jekatěrina Alexandrovová, Irina Chromačevová. V prvním kole čtyřhry naopak neuspěl Jiří Lehečka, po boku Taylora Fritze prohrál 3:6, 5:7 s domácí dvojicí Nathaniel Lammons, Jackson Withrow.

06:23 – Aryna Sabalenková málem nezvládla ani svůj druhý zápas po triumfu na lednovém Australian Open. Světová dvojka začala v Indian Wells téměř tříhodinovou bitvou s Peyton Stearnsovou a proti domácí outsiderce dvakrát returnovala na setrvání v utkání a také likvidovala celkem čtyři mečboly na příjmu. Loňská finalistka udolala Američanku 6:7, 6:2, 7:6 a ve třetím kole nastoupí proti Emmě Raducanuové. Více informací najdete v článku.

06:21 – Casper Ruud zastavil ve druhém kole na Masters v Indian Wells po setech 6:4, 7:6 tažení slovenského kvalifikanta Lukáše Kleina a i při svém čtvrtém startu v hlavní soutěži tohoto podniku prošel do třetího kola. O postup do osmifinále a zároveň vyrovnání vlastního maxima v tomto dějišti se utká s Arthurem Filsem.

06:18 – Kateřina Siniaková ani na čtvrtý pokus nenašla recept na Elinu Svitolinovou a také ve druhém kole v Indian Wells s ní prohrála ve třech setech. Úřadující deblová šampionka padla po dvou hodinách hry 3:6, 6:2, 1:6 a na sedmi z osmi letošních turnajů skončila nejpozději ve druhém kole. Nasazená Ukrajinka bude pokračovat soubojem s domácí Emmou Navarrovou. Více informací najdete v článku.

06:13 – Dvojnásobná šampionka Viktoria Azarenková překvapivě dohrála na tisícovce v Indian Wells hned po prvním duelu. Bývalá světová jednička nestačila 5:7, 6:2, 3:6 na domácí outsiderku a 51. hráčku pořadí Caroline Dolehideovou a poprvé v letošní sezoně nezvládla úvodní zápas.

06:10 – Naomi Ósakaová pokračuje v Indian Wells, kde v roce 2018 vybojovala první ze svých sedmi kariérních titulů, bez ztráty setu. Čtyřnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička, která se letos vrátila po mateřské pauze, porazila ve druhém kole 7:5, 6:3 Ljudmilu Samsonovovou a o postup do osmifinále zabojuje proti Elise Mertensové.

06:07 – Novak Djokovič se po pěti letech vrátil na Masters v Indian Wells a ve svém prvním zápase po zklamání na Australian Open předvedl nestabilní výkon. Pětinásobný šampion BNP Paribas Open a aktuální lídr žebříčku přehrál 6:2, 5:7, 6:3 trápícího se Aleksandara Vukice. Jeho dalším soupeřem bude lucky loser Luca Nardi. Více informací najdete v článku.

06:04 – Jessica Pegulaová překvapivě končí na domácí tisícovce v Indian Wells hned po úvodním zápase. Světová pětka prohrála 2:6, 6:3, 3:6 s Annou Blinkovovou, kterou porazila ve všech třech předchozích soubojích včetně toho týden starého v San Diegu, a poprvé od květnového Říma nezvládla vstup do turnaje. Ruská přemožitelka Karolíny Plíškové se ve třetím kole střetne s Diane Parryovou.

00:02 – Taylor Fritz na úvod domácího Masters v Indian Wells, kde předloni v rodné Kalifornii slavil svůj nejcennější triumf, poraziil 7:6, 6:2 Chilana Alejandra Tabila, když zaznamenal 24 winnerů a jen 7 nevynucených chyb. Ve třetím kole dvanáctý nasazený Američan narazí na Fabia Fogniniho, nebo Sebastiána Báeze.