Vydra jako Darida. Reprezentační útočník má namířeno do Řecka, v Arisu by doplnil Brabce

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Vydra jako Darida. Reprezentační útočník má namířeno do Řecka, v Arisu by doplnil Brabce

Matěj Vydra by mohl stejně jako Vladimír Darida zamířit do Soluně.
Matěj Vydra by mohl stejně jako Vladimír Darida zamířit do Soluně.Profimedia
Reprezentační útočník Matěj Vydra (30) má podle médií namířeno do Arisu Soluň. Fotbalista, který je po letním konci v anglickém Burnley bez angažmá, by v týmu doplnil spoluhráče z národního týmu Jakuba Brabce (30).

Podle pondělní zprávy serveru Sport.cz by měl Aris posílit i bývalý reprezentační kapitán Vladimír Darida. Stejný zdroj v úterý jako první informoval i o přesunu Vydry, jenž by opustil anglické soutěže po takřka deseti letech.

Rodák z Chotěboře naposledy hrál na konci dubna, kdy si přetrhl zkřížený vaz v koleně a musel na operaci. V Burnley, které sestoupilo do druhé ligy, v létě neprodloužil smlouvu a během rekonvalescence dosud nikde kontrakt nepodepsal.

Vydra patřil v posledních letech ke stabilním členům národního týmu. Za reprezentaci odehrál 46 utkání, ve kterých dal sedm branek, naposledy nastoupil před rokem proti Estonsku. V sezoně 2017/18 se v dresu Derby County stal nejlepším střelcem druhé anglické ligy. Působil také ve Watfordu, Readingu, West Bromwichi nebo italském Udine.