West Ham stále bez bodu, doma padl s Brightonem 0:2. Coufal po zranění nedohrál

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
West Ham stále bez bodu, doma padl s Brightonem 0:2. Coufal po zranění nedohrál
West Ham stále bez bodu, doma padl s Brightonem 0:2. Coufal po zranění nedohrál
West Ham stále bez bodu, doma padl s Brightonem 0:2. Coufal po zranění nedohrálAFP
Fotbalisté West Hamu United zažívají velmi špatný vstup do sezony, který dnes potvrdili domácí porážkou 0:2 s Brightonem. Hosté položili základ k druhé ligové výhře už v prvním poločase, když se z pokutového kopu trefil Alexis Mac Allister (23). Ačkoliv se Kladiváři snažili stav zápasu zvrátit, nakonec ještě sami inkasovali z kopačky Leandra Trossarda (27).

Od prvních minut se oba celky snažily vystrkovat své útočné růžky, bránu soupeře se jim však trvale ohrožovat nedařilo. Hlavní dění se odehrávalo kolem středového kruhu, kde byly síly vyrovnané.

Do první velké příležitosti se po chybě Kurta Zoumy hnal Danny Welbeck. Zkušený Angličan byl při svém sprintu zastaven na hraně vápna debutantem v nejvyšší anglické soutěži Thilem Kehrerem, za což rozhodčí nařídil penaltu. Tu s klidem proměnil Mac Allister.

Kompletní statistiky utkání West Ham - Brighton

Kladivářům se nedala upřít snaha ani bojovnost, k přímému ohrožení branky se ale prakticky nedostávali ani ve druhé půli. Centry ze stran se snažil zásobovat spoluhráče Coufal. Na jeden z jeho míčů si vyskočil Declan Rice, jeho rána ale skončila jen na obránci. O chvíli později z těžké pozice hlavičkoval Souček, ani jemu se však nepodařilo míč usměrnit mezi tři tyče.

To se naopak povedlo v 66. minutě na druhé straně Leandru Trossardovi, který využil díry v obraně a přízemní střelou zvýšil na 2:0 pro hosty. K další smůle domácích se chvíli po inkasovaném gólu zranil v souboji s Pervisem Estupiňánem Coufal, který byl odveden ze hřiště za pomoci kustodů.

Livesport hráč utkání: Pascal Gross (Brighton)

Aktuální tabulka Premier League