Druhým Hapalovým asistentem u fotbalistů Baníku bude Oulehla, doplnil Nečku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Druhým Hapalovým asistentem u fotbalistů Baníku bude Oulehla, doplnil Nečku

Jedním z Hapalových asistentů bude také David Oulehla.
Jedním z Hapalových asistentů bude také David Oulehla.Profimedia
Asistentem nového hlavního trenéra fotbalistů Baníku Ostrava Pavla Hapala (53) bude také David Oulehla (39), který u týmu působil už s předchozím koučem Pavlem Vrbou (58). U mužstva bude pracovat na shodné pozici společně s Jiřím Nečkem (61), jehož si přivedl Hapal. Ostravský klub na svém webu oznámil, že druhý Vrbův asistent Jan Baránek (29) už v Baníku působit nebude.

"Poslední dny byly opravdu hektické. Ve hře byly různé varianty, jak jsme hned na začátku týdne připouštěli, a situace se nakonec vyvinula tak, že David u áčka zůstane, a jsme za to rádi. Je to reprezentant mladé progresivní trenérské školy," řekl Luděk Mikloško, který se na začátku října stal v Baníku novým šéfem sportovního úseku.

Vrba skončil na lavičce po nedělní remíze 0:0 v Liberci. Oulehla s Baránkem poté provizorně převzali tým, než ve středu Baník oznámil Hapalův příchod. Ostravané vyhráli z dosavadních jedenácti ligových zápasů jen dva a jsou v tabulce třetí od konce. Nový realizační tým zažije soutěžní premiéru v neděli v domácím utkání proti Slovácku.

Tabulka FORTUNA:LIGY