Třinec pod širým nebem rozdrtil Kometu, Pardubice porazily Liberec a jsou zpět v čele

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Třinec pod širým nebem rozdrtil Kometu, Pardubice porazily Liberec a jsou zpět v čele

Aktualizováno
Třinec pod širým nebem rozdrtil Kometu, Pardubice porazily Liberec a jsou zpět v čele
Třinec pod širým nebem rozdrtil Kometu, Pardubice porazily Liberec a jsou zpět v čele@HCKometa
Vítkovice ve 37. kole hokejové extraligy podlehly Kladnu 0:3 a teprve podruhé v sezoně na vlastním ledě nezískaly ani bod. Zaváhání ostravského celku využily Pardubice, které v posledních sekundách rozhodly o výhře 4:3 v Liberci a posunuly se zpět do čela ligové tabulky. Šlágr pátečního programu se odehrál v Bratislavě, kde Třinec pod širým nebem rozdrtil brněnskou Kometu 6:1. Oceláři vyhráli popáté v řadě a z třetího místa ztrácí deset bodů na vedoucí Dynamo.

České Budějovice – Karlovy Vary 2:4

Karlovarská Energie vyhrála v Českých Budějovicích a na 12 místě odskočila svému soupeři na rozdíl tří bodů. Za výhrou Západočeši vykročili hned v úvodu zápasu, kdy se během necelých čtyř minut prosadili Tomáš Rachůnek a Jiří Černoch. V dresu Motoru na sebe upozornil Lukáš Pech, který připravil obě branky svého týmu. 

Vítkovice – Kladno 0:3

Souboj vedoucích Vítkovic s posledním Kladnem skončil překvapivým vítězstvím hostů 3:0. Středočeši dali v každé dvacetiminutovce po gólu, o ten vítězný se v 18. minutě zasloužil Adam Kubík. Vítkovice před vyprodaným hledištěm musely skousnout teprve druhou domácí porážku v základní hrací době. Kladenský brankář Adam Brízgala vychytal první čisté konto v sezoně a Rytířům pomohl ke třem bodům po třech prohrách za sebou.

Plzeň – Litvínov 4:1

Plzeň doma porazila Litvínov 4:1 a ukončila třízápasové čekání na výhru. Západočeši čtyřmi góly ve druhé a třetí třetině otočili nepříznivé skóre a ze šestého místa ztrácí pouhé dva body na čtvrtou Spartu. Filip Suchý řídil výhru Indiánů dvěma góly, hned tři asistence zaznamenal Marek Beránek. 

Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2pp

Hokejisté Mladé Boleslavi při premiéře nového kouče Jiřího Kalouse zdolali Hradec Králové 3:2 v prodloužení. V čase 64:19 o tom rozhodl švédský útočník Tim Söderlund. Bruslařský klub po sérii pěti porážek a odvolání trenéra Ladislava Čiháka vyhrál druhý z posledních tří duelů. Mountfield bodoval posedmé za sebou a teprve podruhé z toho prohrál.

Liberec – Pardubice 3:4

Pardubice po úterní prohře se Spartou zabraly na ledě Liberce, který porazily 4:3 a vrátily se zpět do čela extraligové tabulky. Vítěznou branku Dynama vstřelil v přesilové hře v čase 59:49 Robert Kousal. 

Třinec – Kometa 6:1 

Hokejisté Třince v historicky pátém extraligovém utkání pod širým nebem porazili Brno 6:1. Dohrávku 18. kola na fotbalovém stadionu na Tehelném poli v Bratislavě sledovalo 11.367 diváků. Zápas opanovali slovenští hráči v dresu Ocelářů. Libor Hudáček zaznamenal čtyři body za gól a tři asistence, nejlepší extraligový střelec Marko Daňo dal dvě branky a prodloužil svou bodovou sérii na devět zápasů.

Aktuální tabulka hokejové extraligy
Aktuální tabulka hokejové extraligyLivesport