Lingr jako náhrada za polského reprezentanta. Feyenoord nabízí čtyři miliony eur

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Lingr jako náhrada za polského reprezentanta. Feyenoord nabízí čtyři miliony eur
Lingr má v lize na kontě 160 zápasů.
Lingr má v lize na kontě 160 zápasů.Profimedia
Slovutný Feyenoord Rotterdam není v poslední době spojován pouze s Lukou Ivanušecem (24) z Dinamam Záhřeb a Oussamou Idrissim (27) ze Sevilly. Sportovní úsek 16násobného šampiona Eredivisie již déle pracuje i na příchodu slávisty Ondřeje Lingra (24) a podle nizozemského tisku už je velmi blízko dotažení přestupu.

Dle Voetbal International už Feyenoord k radosti trenéra Arneho Slota transfer Lingra dokončuje a klub, jenž ho měl na radaru dlouhou dobu, by tak měl svou novou desítku brzy představit.

Hráč, jenž dříve působil i v Karviné, by se měl stát na prestižní nizozemské adrese nástupcem polského reprezentačního záložníka Sebastiana Szymanského, který odešel do Fenerbahce Istanbul.

Nabídka dosahující výše čtyř milionů eur (96,1 milionu korun) bude údajně velmi pravděpodobně přijata. Smlouvu v Edenu už má Lingr totiž jen na necelý rok a i prezident Slavie Jaroslav Tvrdík nedávno mluvil o tom, že pokud ji neprodlouží, bude prodán.

Lingr byl dříve spojován také s Panathinaikosem Atény, ovšem zdá se, že nakonec zvítězil právě Feyenoord, jemuž jeho transferový cíl opakovaně čelil v sezoně 2021/2022 v rámci Konferenční ligy.

Šestinásobný reprezentant Česka tak opustí sešívané barvy v ročníku, v jehož rámci dosud stihl odehrát 169 minut ve FORTUNA:LIZE a 79 minut v pohárové Evropě.

Držitel jednoho titulu a dvou pohárových trofejí zasáhl za pražské "S" dohromady do 138 soutěžních klání s bilancí 40 přesných zásahů a 11 gólových asistencí.

Feyenoord zahájil nový ročník nizozemské nejvyšší soutěže dvěma remízami a nachází se na 12. příčce. U obou zápasů nechyběl v základní sestavě také exsparťan Dávid Hancko, jenž zřejmě Lingrovi co nevidět ukáže, jak to v Rotterdamu chodí.

Další fotbalové přestupy a spekulace