Enrique se vyhýbá otázkám na hvězdu PSG: Odveta v LM je důležitější než Mbappé

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Enrique se vyhýbá otázkám na hvězdu PSG: Odveta v LM je důležitější než Mbappé
Enrique a Mbappé jsou středem pozornosti.
Enrique a Mbappé jsou středem pozornosti.Reuters
Trenér PSG Luis Enrique (53) se vyhnul několika otázkám ohledně budoucnosti Kyliana Mbappého (25). "Vím, že je to pro něj těžké," řekl Španěl a zdůraznil, že se více soustředí na úterní odvetu osmifinále Ligy mistrů na půdě Realu Sociedad.

Mbappé, nejlepší střelec v historii Paris Saint-Germain a kapitán Francie, od oznámení svého letního odchodu z Paříže ještě neodehrál plný počet minut. Proti Nantes stihl jen 29 minut a vstřelil gól, doma s Rennes odehrál 64 minut a při remíze v Monaku naskočil pouze na první poločas.

Luis Enrique, který byl bombardován otázkami ohledně hvězdného útočníka, působil chvílemi rozladěně a neustále žertoval s překladatelem UEFA, že otázkám příliš nerozumí. "Je velmi snadné zvládnout záplavu otázek na Mbappého, prostě je vyslechnu a odpovím, co chci, to je můj recept," řekl trenér na tiskové konferenci v San Sebastianu a dodal: "Zápas je tak důležitý, že není možné Mbappého komentovat."

Španělský kormidelník byl odhodlán negovat jakékoli rozptýlení, protože PSG, které před odvetou s Realem Sociedad vede 2:0, usiluje o postup do další fáze LM: "Všechny odvety Ligy mistrů jsou těžké. Výsledek, který jsme si přivezli, je dobrý, ale také zavádějící, pokud do odvety nejdete se správným přístupem," řekl Enrique.

Real Sociedad – PSG (21:00)