Život bez Mbappého? V další sezoně budeme mnohem lepší, slibuje Enrique

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Život bez Mbappého? V další sezoně budeme mnohem lepší, slibuje Enrique
Luis Enrique trénuje PSG od loňského června.
Luis Enrique trénuje PSG od loňského června.AFP
Trenér Paris Saint-Germain Luis Enrique (53) je přesvědčen, že obhájce francouzského titulu bude mít v příští sezoně navzdory blížícímu se odchodu Kyliana Mbappého (25) silnější tým. Mistrovi světa z roku 2018 končí po aktuální sezoně smlouva a má namířeno do Realu Madrid.

Enrique odmítl před pátečním šlágrem Ligue 1 v Monaku uvést konkrétní jména, která by mohla Mbappého nahradit. Nevyjádřil se ani k tomu, zda je na seznamu útočník AC Milán Rafael Leão. Téma obrátil jiným směrem: "Pokud vše půjde dobře, jsem si jistý, že budeme mít mnohem lepší tým než letos. Jsem o tom přesvědčen."

Bývalý kouč Barcelony či španělské reprezentace v neděli při remíze PSG s Rennes v 65. minutě za stavu 0:1 překvapivě stáhl Mbappého ze hřiště. Po zápase uvedl, že tým musí být připraven na život bez hlavní hvězdy: "Dříve nebo později si budeme muset zvyknout na to, že budeme hrát bez Kyliana."

Livesport Daily #203: Real bude Mbappému sedět, může se stát legendou, říká Jinoch.
Livesport

Pařížané mají před výjezdem do Monaka, Mbappého bývalého klubu, na čele ligové tabulky pohodlný jedenáctibodový náskok před překvapením sezony Brestem. Poté úřadující mistři odcestují do Španělska.

V San Sebastianu se v odvetě osmifinále Ligy mistrů utká s Realem Sociedad a bude hájit vedení 2:0 z prvního zápasu. "Vstupujeme do obtížného období, do klíčového období sezony. A hráči ho chtějí zvládnout," ujistil španělský lodivod.

Datová analýza: Jak Mbappé pomůže Realu?