Škoda, že jsme to nedohráli zkušeněji, mrzelo Schranze. Spartě nastřílel už osm gólů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Škoda, že jsme to nedohráli zkušeněji, mrzelo Schranze. Spartě nastřílel už osm gólů
Ivan Shcranz otevřel skóre pohárového derby ve 39. minutě.
Ivan Shcranz otevřel skóre pohárového derby ve 39. minutě.Profimedia
Univerzál Ivan Schranz je rád, že slávisté mají možnost oplatit Spartě středeční porážku 2:3 v prodloužení čtvrtfinále MOL Cupu už v neděli, kdy se pražská "S" utkají pro změnu na Letné ve šlágru 23. kola FORTUNA:LIGY. Přestože dal slovenský reprezentant městskému rivalovi v součtu s brankami v předchozích působištích už osmý soutěžní gól v kariéře, jako expert na Spartu se necítí.

Slavia Praha – Sparta Praha 2:3p

Slavia v pohárovém derby v 47. minutě vedla o dvě branky, jenže Victor Olatunji během 55. až 70. minuty srovnal a střídající Adam Karabec z penalty ve 114. minutě dokonal obrat. "Šli jsme do toho s tím, že chceme být dominantní, chceme využít sílu našich fanoušků a sílu této atmosféry. To se nám podařilo, v prvním poločase jsme byli lepší," řekl Schranz.

"Škoda, že jsme to nedohráli ve druhém poločase zkušeněji. To je ale fotbal, poučíme se z toho a jdeme dál. Máme hlavy nahoře a v neděli to půjdeme napravit," uvedl Schranz, jehož tým ztrácí na lídra tabulky a obhájce titulu čtyři body.

Schranz ve 39. minutě otevřel skóre zápasu. Proti Spartě se prosadil i v dresu Českých Budějovic a Jablonce. "Necítím se jako expert na Spartu. Zároveň jsem ale rád, že se mi proti ní daří. Věřím, že se bude dařit i týmu víc než dnes. A že to bude hned v nejbližším zápase," prohlásil.

"Máme šanci na nápravu hned v neděli, to je skvělé, pozitivní. Víme, že jsme odehráli dobrý zápas, bohužel jsme doplatili na chyby. Máme šanci to v neděli napravit a to je to, o co se pokusíme," podotkl rodák z Bratislavy.

Výsledky MOL Cupu