Plzeňská přestřelka v přípravě proti Hamburku. Remízu 3:3 trefil v závěru Vydra

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeňská přestřelka v přípravě proti Hamburku. Remízu 3:3 trefil v závěru Vydra

Aktualizováno
Hamburg se rychle dostal do dvoubrankového vedení.
Hamburg se rychle dostal do dvoubrankového vedení.twitter.com/HSV
Fotbalisté Plzně na úvod soustředění v Rakousku remizovali v přestřelce s druholigovým Hamburkem 3:3. Za Viktorii, která prohrávala 0:2, ve Westendorfu skórovali Rafiu Durosinmi (20), Radim Řezník (34) a Matěj Vydra (31). Svěřenci trenéra Miroslava Koubka v letní přípravě poprvé zaváhali, předtím porazili čtyři české soupeře z nižších soutěží.

Plzeň – Hamburk 3:3

"Určitě pro diváky dobrý zápas. Samozřejmě jsme malinko nespokojení s tím, že jsme dostali tři góly. Přitom jsme si vytvořili spoustu šancí, mohli jsme vstřelit šest sedm gólů a výsledek mohl být malinko jiný. Ale prohrávali jsme a na konci sahali po vítězství, takže jsme spokojení," řekl asistent plzeňského trenéra Marek Bakoš v nahrávce pro média.

Hamburku mezi 31. a 34. minutou zařídili dvoubrankový náskok Robert Glatzel a Levin Öztunali. Krátce před pauzou snížil Durosinmi a v 53. minutě vyrovnal Řezník. Německý tým se vrátil do vedení po Königsdörfferově trefě, ale Vydra v 83. minutě stanovil konečný výsledek. Plzeňské hráče ve Westendorfu osobně sledovali i noví majitelé z rakousko-švýcarské podnikatelské skupiny FCVP GmbH.

"Až na individuální chyby, které jsme udělali, mužstvo fungovalo dobře. Určitě tam byly věci, za které se dá pochválit. Na druhou stranu musíme být obezřetní a dát si pozor na situace, které se nám v zápase nepodařily," uvedl bývalý slovenský reprezentant Bakoš.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Západočeši se v pondělí střetnou s dalším soupeřem z druhé bundesligy Karlsruhe a rakouské soustředění zakončí příští pátek proti FC Kodaň.

Soupeři Plzně v přípravě: Karlsruher i dánský mistr