Rashford opět porušil interní pravidla, po návštěvě baru měl vynechat trénink

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Rashford opět porušil interní pravidla, po návštěvě baru měl vynechat trénink

V Manchesteru United znovu řeší Rashforda, po návštěvě baru vynechal trénink
V Manchesteru United znovu řeší Rashforda, po návštěvě baru vynechal tréninkProfimedia
Útočník Manchesteru United Marcus Rashford (26) se podruhé v krátké době dopustil disciplinárního prohřešku. Anglický reprezentant se podle britských médií omluvil před týdnem kvůli nemoci z tréninku, ačkoliv byl den předtím spatřen v baru v severoirském Belfastu.

"Marcus převzal za své chování odpovědnost. Vyřešili jsme to jako interní disciplinární záležitost, která je nyní uzavřena," uvedli United v prohlášení pro média. Klub situaci více nekomentoval, Rashford ale nebyl v týmu pro nedělní utkání Anglického poháru proti Newportu (4:2). Nyní už opět trénuje se spoluhráči.

Jedna z hvězd týmu se provinila i na konci října, kdy uspořádala narozeninovou oslavu jen krátce po prohře 0:3 v derby se City. Kouč Erik ten Hag to označil za nepřijatelné, k žádné pokutě ale tehdy nesáhl. Nizozemský trenér naopak vyřadil Rashforda ze základní sestavy v prosinci 2022, jelikož útočník zaspal a přišel pozdě na týmovou poradu před utkáním s Wolverhamptonem.

United v Premier League patří až 8. místo. (30.1.)
United v Premier League patří až 8. místo. (30.1.)Livesport

Rashford nastřílel minulou sezonu 30 soutěžních branek a byl zvolen klubovým hráčem sezony. V aktuálním ročníku se ale trápí. Vstřelil pouze čtyři branky a "Rudí ďáblové" jsou v lize až na osmém místě. Ve skupině Ligy mistrů navíc obsadili poslední příčku.