Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nečas by večer rád nastoupil. Plány jsou jedna věc, realita jiná, podotýká Kalous

Naskočí Martin Nečas do večerního zápasu s Británií?
Naskočí Martin Nečas do večerního zápasu s Británií?Profimedia
Útočník Caroliny Martin Nečas (25) se připojil k národnímu týmu v Praze, do dějiště světového šampionátu přiletěl podle plánu během dopoledne. Jeho start ve večerním utkání s Velkou Británií zatím není potvrzen, jak ale uvedl asistent trenéra Jiří Kalous po rozbruslení, sám hráč chce nastoupit.

"Máme promyšlené různé varianty. Čekáme ještě, až budeme osobně hovořit s Martinem, abychom se podle toho mohli zařídit a reagovat. Plány jsou jedna věc, druhá věc je realita. Uvidíme, jak se Martin bude cítit po dlouhé cestě. Víme, že by chtěl hrát, ale ještě si počkáme," uvedl Kalous.

Nečasův příjezd a jeho začlenění přinese nejen přeskupení sestavy, ale také konec nadějí na start jednoho z hráčů čekajících na svou šanci. Mimo hru jsou dosud obránce Jan Ščotka a útočníci Radan Lenc s Michalem Kovařčíkem, kteří nebyli zapsaní na turnajovou soupisku právě s ohledem na možné posílení mužstva hráči ze zámoří.

Preview zápasu Česko – Velká Británie.
Livesport CZ + SK

"S nehrajícími hráči jsme mluvili, znají situaci. Ale počkejme až na to, až si pohovoříme s Martinem," řekl Kalous k otázce, který hráč s týmem nebude pokračovat.

Program MS