Motor musel obracet proti Varům, nadřel se také Litvínov, Olomouc rozhodla v prodloužení

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Motor musel obracet proti Varům, nadřel se také Litvínov, Olomouc rozhodla v prodloužení

Aktualizováno
Budějovice musely zápas otáčet.
Budějovice musely zápas otáčet.Profimedia
Favority nečekalo v úvodních zápasech předkola play off nic snadného. Hokejisté Českých Budějovic museli otáčet zápas s Karlovými Vary a nakonec vyhráli 4:2. Stejně na tom byl i Litvínov, který prohrával s Plzní 0:1 a 1:2, ale také si dokráčel pro úvodní vítězství. Těsnou výhru 4:3 urval v Mountfield, který se tak nad Vítkovicemi ujal vedení.

Motor ČB – Karlovy Vary 4:2

Jihočeši ještě po 51 minutách prohrávali, ale pak vyrovnal Milan Gulaš, v čase 55:47 dokonal obrat Brant Harris a sám pak přidal dvě minuty nato ještě i pojistku. Druhý zápas se odehraje v Českých Budějovicích ve čtvrtek.

Střelci zápasu.
Střelci zápasu.Livesport

Litvínov – Plzeň 4:2

Domácí v průběhu duelu dvakrát ztráceli, ve třetí třetině však předvedli parádní obrat, když dali tři góly za tři minuty a tři sekundy. Brankou a asistencí se na výhře podíleli Petr Koblasa a Marek Baránek. Vítězný gól zaznamenal v čase 47:08 útočník Liam Kirk. Druhé střetnutí se odehraje ve čtvrtek opět na ledě Severočechů.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Mountfield HK – Vítkovice 4:3

Na domácí půdě otočili skóre z 1:2 na konečných 4:3, přičemž pět z celkových sedmi branek padlo v přesilových hrách a jedna v oslabení. Vítězný gól dal útočník Christophe Lalancette, jenž v čase 45:29 zvyšoval na 4:2. Druhé utkání série je na programu ve čtvrtek opět na východě Čech.

Liberec – Olomouc 0:1p

V základní hrací době byli gólmani Daniel Král a Branislav Konrád neprůstřelní, o vítězi proto muselo rozhodnout až nastavení. O vítěznou branku se v čase 62:23 postaral v přesilové hře Jakub Orsava a Hanáci se tak v sérii hrané na tři vítězství ujali vedení. Konrád uhájil nulu díky 34 úspěšným zásahům. Druhý duel pod Ještědem je na programu ve čtvrtek.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport