Pardubice ovládly šlágr s Třincem a vyhrály v prodloužení, Sparta odčinila neúspěch

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Pardubice ovládly šlágr s Třincem a vyhrály v prodloužení, Sparta odčinila neúspěch
Aktualizováno
Pardubice i druhé utkání vyhrály v prodloužení.
Pardubice i druhé utkání vyhrály v prodloužení.Profimedia
Šlágr nedělního 2. extraligového kola ovládli hokejisté Pardubic, kteří na vlastním ledě přehráli mistra z Třince 4:3 v prodloužení. Výhru trefil v čase 61:20 Tomáš Dvořák (27). Zářila také vítkovická posila Peter Mueller (34), americký veterán tentokrát pomohl k výhře 4:2 nad Plzní dvěma góly.

Hradec vyhrál v Karlových Varech 3:2 a potvrdil, že se mu na ledě Energie daří. Uspěl zde popáté za sebou. Dvěma góly a asistencí se na tom podílel kanadský útočník Christophe Lalancette. Západočeši prohráli i druhý duel v sezoně a nový trenér David Bruk tak čeká na premiérovou výhru na střídačce Západočechů.

Statistiky utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Liberec otočil na domácím ledě zápas s Kladnem z 1:3 na 4:3 po samostatných nájezdech a po páteční výhře z Hradce Králové tak zvítězili i ve druhém utkání v nové sezoně. Naopak Rytíři stejně jako v pátek s Pardubicemi ztratili dobře rozehraný zápas, ve kterém vedli o dvě branky a berou pouze bod. Na straně domácích se dvěma góly proti svému mateřskému týmu blýsknul Michael Frolík, za hosty se dvakrát střelecky prosadil Matěj Beran.

Statistiky utkání Liberec - Kladno

Vítězný gól Sparty při domácí premiéře proti Litvínovu dal v polovině třetí třetiny během přesilové hry obránce Adam Polášek. Útočník Daniel Přibyl si připsal tři body za branku a dvě asistence. Své první čisté konto vychytal při druhém startu po návratu do nejvyšší domácí soutěže brankář Jakub Kovář.

Statistiky utkání Sparta - Litvínov

Vítkovice porazily Plzeň 4:2 a po vítězství v Litvínově zůstávají stoprocentní. Další dva góly přidala jejich letní posila, americký kanonýr Peter Mueller. Plzeň naopak nedokázala bodovat ani ve druhém utkání sezony.

Statistiky utkání Vítkovice - Plzeň

Pardubice po výhře 4:3 v prodloužení nad Třincem podruhé za sebou získaly dva body. V pátek vyhráli v prodloužení i na ledě Kladna. Nedělní utkání rozhodl v 62. minutě obránce Tomáš Dvořák. Třinec v utkání třikrát vedl, jenže Východočeši dokázali před devítitisícovou návštěvou vždy srovnat a pak udeřili v prodloužení.

Statistiky utkání Pardubice - Třinec

České Budějovice porazily Brno 6:2, podruhé v sezoně vyhrály a zásluhou nejlepšího skóre jsou v čele soutěže. Hattrickem se na výhře Motoru podílel kapitán Milan Gulaš, tři asistence si připsal Lukáš Pech.

Statistiky utkání České Budějovice - Kometa

Hanáci se ve druhé třetině domácího utkání dostali do dvoubrankového vedení. Poprvé v nejvyšší soutěži skóroval junior Matouš Menšík a poté se trefil Pavel Musil. Bruslaři snížili deset minut před koncem po přesilovkovém gólu Jana Stránského. Olomouc se tak po výhře 2:1 v tabulce posunula na třetí místo, Středočeši se dělí o osmou pozici.

Statistiky utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Tabulka extraligy