Hokejisté Poruby vedou Chance ligu o pět bodů před Vsetínem, Valaši vyhráli popáté v řadě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Hokejisté Poruby vedou Chance ligu o pět bodů před Vsetínem, Valaši vyhráli popáté v řadě
Hokejisté Poruby vedou Chance ligu o pět bodů před Vsetínem, Valaši vyhráli popáté v řadě
Hokejisté Poruby vedou Chance ligu o pět bodů před Vsetínem, Valaši vyhráli popáté v řaděweb www.hc-vsetin.cz
Hokejisté Poruby vyhráli v 27. kole Chance ligy v Jindřichově Hradci nad Jihlavou 3:2 po samostatných nájezdech a mají v čele tabulky náskok pěti bodů před druhým Vsetínem. K tomu mají zápas k dobru. Valaši doma zdolali Šumperk 4:3 a posunuli se před Litoměřice, které v nedělní předehrávce zvítězily nad Přerovem 2:1.

Jihlava - Poruba 2:3 po sam. nájezdech

Poruba pošesté za sebou bodovala a z toho popáté vyhrála. V polovině úvodní části se dostala do vedení domácí Jihlava, protože přesilovou hru využil Vítězslav Brož. Po 58 sekundách třetí třetiny vyrovnal Tomáš Šoustal a v 51. minutě otočil stav v přesilové hře Roman Pšurný. Za 73 sekund odpověděl Tomáš Harkabus a vynutil si prodloužení, v nájezdech se prosadil jako jediný Dominik Hrníčko.

Přehled zápasu Jihlava - Poruba

Vsetín - Šumperk 4:3

Vsetín vyhrál popáté za sebou. Proti Šumperku otevřel skóre 68 sekund před koncem první třetiny díky Vítu Jonákovi, po 125 vteřinách druhé části skóroval ve vlastním oslabení Lotyš Daniels Berzinš a ve 26. minutě opět Jonák zvýšil už na 3:0. Draci ale ještě ve druhé třetině snížili. Prosadili se Matěj Svoboda a Šimon Jelínek. V 53. minutě se radovali domácí po gólu beka Ondřeje Smetany v přesilové hře, za hosty 37 sekund před koncem zkorigoval výsledek Joshua James Mácha.

Přehled zápasu Vsetín - Šumperk

Třebíč - Slavia 4:3

Třebíč zabrala po sérii tří porážek a porazila předposlední Slavii 4:3. Doma vyhrála třináctý ze čtrnáct duelů v této sezoně. Pražané si připsali sedmou prohru z posledních osmi duelů. Horácká Slavia dala všechny čtyři branky v přesilových hrách.

Ve 14. minutě ji dostal do vedení Matěj Psota. Po 82 sekundách druhé části vyrovnal také v početní výhodě Jan Kern. V čase 26:34 ale vrátil domácím vedení Ladislav Bittner. V 35. minutě zvýšil Michal Vodný a devět sekund před koncem druhé třetiny zvýšil opět Bittner už na 4:1. V 56. minutě vykřesal Slavii naději Lukáš Stehlík, ale na rozdíl jediného gólu snížil bek Vladimír Roth až pět sekund před koncem.

Přehled zápasu Třebíč - Slavia

Sokolov - Pardubice B 5:3

Poslední Pardubice B podlehly v Sokolově 3:5. Potřetí za sebou nebodovaly, prohrály osmý z posledních devíti duelů a stále ztrácejí na Slavii pět bodů. Pod vítězství Baníku se podepsal gólem a třemi asistencemi Jaromír Kverka.

Přehled zápasu Sokolov - Pardubice B

Prostějov - Frýdek-Místek 4:2

Potřetí za sebou dosáhl na plný bodový zisk Prostějov, který na vlastním ledě porazil Frýdek-Místek 4:2. Třemi body za dvě trefy a přihrávku k tomu pomohl Martin Novák.

Přehled zápasu Prostějov Frýdek-Místek

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Flashscore