Třebíč znovu doma nenašla přemožitele, Zlín po čtyřech výhrách padl

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Třebíč znovu doma nenašla přemožitele, Zlín po čtyřech výhrách padl
Třebíč znovu doma nenašla přemožitele, Zlín po čtyřech výhrách padl
Třebíč znovu doma nenašla přemožitele, Zlín po čtyřech výhrách padlProfimedia
Hokejisté druhé Třebíče zvítězili ve 21. kole Chance ligy doma nad vedoucí Porubou 2:0 a na Ostravany, kteří mají ještě dva zápasy k dobru, se bodově dotáhli. Zlín nenavázal na sérii čtyř výher a prohrál na ledě Litoměřic 2:5.

Litoměřice - Zlín 5:2

Zlín, který sestoupil z extraligy po 42 letech, ve 22. duelu v sezoně utrpěl 11. porážku. Litoměřice potřetí za sebou naplno bodovaly. Berani po 118 sekundách prohrávali po brance Přemysla Svobody a v 7. minutě v přesilové hře přidal druhý gól Stadionu Lukáš Válek.

Ve druhé třetině nejdříve využil přesilovku pěti proti třem David Aubrecht a Josef Slavíček s Ondřejem Procházkou zařídili už pětibrankový náskok. Ve 39. minutě zkorigoval stav Šimon Frömel a necelých pět minut před koncem v početní výhodě ještě zmírnil prohru Jiří Suhrada.

Utkání Litoměřice - Zlín

Třebíč - Poruba 2:0

Třebíč vyhrála i jedenáctý domácí zápas v sezoně. Horácká Slavia se proti lídrovi ujala vedení po 46 sekundách, kdy se dostal v oslabení do úniku Miroslav Holec a překonal gólmana Daniela Dolejše.

Výsledek pojistil 38 vteřin před koncem při power play do prázdné branky Martin Dočekal. Gólman Třebíče Pavel Jekel udržel potřetí v sezoně čisté konto. Poruba neuspěla po sérii tří výher a venku nebodovala potřetí za sebou.

Utkání Třebíč - Poruba

Kolín - Pardubice B 2:1

Po čtyřech porážkách bez zisku bodu uspěl Kolín, který zdolal poslední Pardubice B 2:1. Na vedoucí branku Kozlů Kryštofa Ouřady z 26. minuty odpověděl 90 sekund před koncem druhé třetiny Jiří Půhony, ale v čase 49:41 rozhodl Adam Dlouhý.

Utkání Kolín - Pardubice B

Přerov - Šumperk 4:3p

Pátou porážku za sebou musel strávit Šumperk, který sice vedl v Přerově 2:0, ale prohrál 3:4 v prodloužení. Přesně po šesti minutách hry otevřel skóre ve prospěch Draků Lukáš Nedvídek a po polovině utkání zvýšil Ondřej Hrachovský.

Zubři mezi 41. a 49. minutou otočili stav díky gólům Jan Süsse, Antonína Pechance při přesilovce čtyř proti třem a Tomáše Doležala. V čase 54:10 vynutil prodloužení Lukáš Žalčík. Po 68 sekundách nastavení zajistil Přerovu výhru David Březina.

Utkání Přerov - Šumperk

Prostějov - Vsetín 1:3

Vsetín zabral po dvou porážkách a vyhrál v Prostějově 3:1. Ve 32. minutě dostal Valachy do vedení v přesilové hře Roman Přikryl a 68 sekund před koncem druhé třetiny zvýšil vedení Fin Riku Sihvonen. Po 36 sekundách závěrečného dějství upravil Jan Berger už na 3:0. Brankáři Maximu Žukovovi sebral čisté konto v 54. minutě Matouš Venkrbec.

Utkání Prostějov - Vsetín

Slavia - Frýdek-Místek 1:2sn

Pražská Slavia po debaklu v Porubě 0:7 doma dosáhla jen na bod po porážce s Frýdkem-Místkem 1:2 po samostatných nájezdech. Hosty dostal do vedení v 18. minutě Pavel Matěj, po 80 sekundách druhé třetiny sice vyrovnal Robin Všetečka, ale v nájezdech se jako jediný prosadil Vladimír Svačina.

Utkání Slavia - Frýdek-Místek

Sokolov - Jihlava 1:2

Třetí venkovní vítězství za sebou oslavila Jihlava, která vyhrála v Sokolově 2:1. Pro Baník to byla šestá prohra z posledních sedmi duelů. Dvěma brankami o tom rozhodl Patrik Miškář, který skóroval v 25. a v 55. minutě. Za domácí vyrovnal v čase 27:44 Martin Weinhold.

Utkání Sokolov - Jihlava

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Flashscore