Poruba se po obratu udržela v čele Chance ligy, Jihlava podruhé v řadě prohrála

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Poruba se po obratu udržela v čele Chance ligy, Jihlava podruhé v řadě prohrála
Jihlava tentokrát nestačila na Prostějov.
Jihlava tentokrát nestačila na Prostějov.Profimedia
Hokejisté Poruby zdolali v 18. kole Chance ligy po obratu doma Litoměřice 3:2 v prodloužení a udrželi se v čele tabulky. Bodově se na ně dotáhla Třebíč, která vyhrála v Šumperku 2:0. Jediný bod ztrácí třetí Přerov, který zvítězil v Kolíně 4:1.

Poruba prohrála s vítězem základní části minulé sezony od 19. minuty po brance Lukáše Válka a v čase 33:18 upravil v početní výhodě Ondřej Procházka na 2:0. Za 95 sekund odpověděl Dominik Hrníčko. Prodloužení vynutil při power paly 50 sekund před koncem třetí třetiny Adam Sedlák a v čase 61:28 dokonal obrat skóre kanadský bek Justin Lemcke.

Utkání Poruba - Litoměřice 3:2p.

Třebíč si připsala třetí výhru z posledních čtyř zápasů. V Šumperku otevřel skóre v čase 46:22 obránce Jiří Hunkes a výsledek pojistil v 50. minutě Miroslav Holec. Brankář Pavel Jekel udržel podruhé v sezoně čisté konto.

Utkání Šumperk - Třebíč 0:2

Přerov vyhrál potřetí za sebou. V Kolíně se prosadil 40 sekund před koncem první třetiny Rok Macuh a ve 27. minutě zvýšil v přesilové hře Jakub Svoboda. Na gól domácího Jana Veselého v početní výhodě odpověděl také v přesilovce bek Tomáš Kudělka a v 53. minutě domácí Kozlově opět pykali za vyloučení po brance Jakuba Kubeše.

Utkání Kolín - Přerov 1:4

Teprve druhou výhru z posledních sedmi duelů oslavil Zlín, který doma zdolal Sokolov 3:0. Na branku se na Zimním stadionu Luďka Čajky čekalo až do času 45:47, kdy v přesilové hře skóroval obránce Jan Bartko. Výhru pojistili Bedřich Köhler a Pavel Kubiš. Brankář Daniel Huf udržel poprvé v ročníku čisté konto.

Utkání Zlín - Sokolov 3:0

Jihlava v Pelhřimově prohrála s Prostějovem 3:5. Pod výhru Jestřábů se shodně gólem a asistencí podepsali Matouš Venkrbec, Tomáš Jáchym a Tomáš Jiránek.

Utkání Jihlava - Prostějov 3:5

Poslední Pardubice B zdolaly v Chrudimi třináctou pražskou Slavii 2:1 po samostatných nájezdech. V rozstřelu rozhodl Tomáš Urban.

Utkání Pardubice B - Slavia 2:1s.n.

Tabulka Chance ligy
Tabulka Chance ligyFlashscore