Třebíč se na vítězství nadřela, vedoucí Poruba porazila Zlín, Slavia znovu prohrála

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Třebíč se na vítězství nadřela, vedoucí Poruba porazila Zlín, Slavia znovu prohrála
Třebíč se na vítězství nadřela, vedoucí Poruba porazila Zlín, Slavia znovu prohrála
Třebíč se na vítězství nadřela, vedoucí Poruba porazila Zlín, Slavia znovu prohrálaFacebook SK Horácká Slavia Třebíč
Hokejisté Třebíče sehráli ve 13. kole Chance ligy vyrovnané utkání s Prostějovem, ze kterého nakonec po nájezdech vytěžili dva body za výhru 2:1. Čelo tabulky si uhlídala Poruba, která má po tříbodovém vítězství 5:3 se Zlínem náskok jednoho bodu právě na Třebíč. Slavia ztratila nadějně rozehrané utkání, z vedení 2:0 s Duklou Jihlava se stala porážka 2:3 po přesilovkové trefě Otakara Šika (22) krátce před koncem zápasu.

Třebíč doma i v sedmém vystoupení v sezoně vyhrála. V 25. minutě v přesilové hře skóroval hostující Tomáš Jiránek a za necelé čtyři minuty také v početní výhodě odpověděl Vojtěch Šilhavý. V nájezdech rozhodl v sedmé sérii Erik Meluzín.

Utkání Třebíč – Prostějov

Čtvrté ze šesti utkání venku v sezoně vyhrály Litoměřice, které uspěly ve Frýdku-Místku po výsledku 5:2. Gólem a asistencí k tomu pomohl Přemysl Svoboda. Za domácí nastoupil na střídavý start z Třince Erik Hrňa. Čtyřnásobný extraligový mistr s Oceláři se rozehrává v partnerském týmu po zranění.

Utkání Frýdek Místek - Litoměřice

Kolín zdolal Vsetín 3:1 a zabral po pěti porážkách, při kterých nezískal ani bod. Třemi asistencemi k tomu přispěl Zdeněk Král, který je s 18 body za pět branek a 13 přihrávek nejproduktivnějším hráčem soutěže. Vsetín prohrál šestý z posledních sedmi zápasů.

Utkání Kolín - Vsetín

Pardubice B zdolaly v Chrudimi předpolední Šumperk 3:2 po samostatných nájezdech a radovaly se po sérii tří proher. Dynamo sice v rozstřelu prohrávalo už 0:2, ale v šesté sérii rozhodl Tomáš Urban.

Tabulka Chance ligy
Tabulka Chance ligyFlashscore

Utkání Pardubice B - Šumperk

Poruba natáhla vítěznou sérii na pět zápasů a neztratila během ní ani bod. Nezastavil ji ani Zlín, který po sérii čtyř vítězství podruhé za sebou prohrál a po sestupu z extraligy mu patří po sedmi prohrách z 13 utkání až 10. pozice. V Ostravě Berani třikrát dotáhli ztrátu, ale nakonec neuspěli. V čase 56:59 rozhodl Radim Toman, pojistku přidal Tomáš Šoustal.

Utkání Poruba - Zlín

Třetí Přerov, který má stejně jako Poruba dva zápasy k dobru, bodoval i v 11. utkání a z toho posedmé vyhrál. Doma zdolal Sokolov 3:2, třebaže už po 130 sekundách prohrával 0:2. V čase 1:51 využil přesilovou hru Tomáš Vracovský a za 19 vteřin se prosadil Ondřej Jurčík.

Ve druhé třetině smazali ztrátu Antonín Pechanec s Davidem Březinou, který pět sekund před pauzou využil početní výhodu. V další přesilovce po 65 sekundách třetí třetiny rozhodl Jakub Kubeš.

Utkání Přerov - Sokolov

Slavii po odvolaném Jiřím Veberovi převzal Tvrzník, ale čtvrtou prohru v řadě neodvrátil, i když Pražané po první třetině vedli 2:0. V 5. minutě se trefil Šimon Szathmáry a 51 sekund před první pauzou využil přesilovku Vladislav Houška.

V polovině utkání zahájil obrat Otakar Šik, ve 43. minutě vyrovnal Patrik Miškář a 29 sekund před koncem dal v přesilovce vítěznou branku opět Šik. Za Slavii nastoupil i obránce Vladimír Roth, který přišel na měsíční hostování z Třince. Bývalý hráč červenobílých hrál naposledy v minulé sezoně v Kometě Brno.

Utkání Slavia - Jihlava

Tabulka Chance Ligy