Vsetín ve šlágru přehrál doma Zlín 4:1, hosté klesli až na dvanácté místo

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Vsetín ve šlágru přehrál doma Zlín 4:1, hosté klesli až na dvanácté místo
Vsetín ve šlágru přehrál Zlín, zvítězil 4:1.
Vsetín ve šlágru přehrál Zlín, zvítězil 4:1.
hc-vsetin.cz
Hokejisté Zlína podlehli ve 17. kole Chance ligy v derby na ledě Vsetína 1:4 a klesli v tabulce druhé nejvyšší soutěže na 12. místo. Vedoucí Poruba prohrála v Přerově 2:3 a její náskok se před nově druhou Třebíčí snížil na jediný bod. Horácká Slavia doma zdolala Kolín 3:2.

Vsetín vyhrál i třetí zápas pod vedením nové trenérské dvojice Jiří Weintritt, Radim Kucharczyk. Zlín naopak podruhé za sebou nebodoval a vyhrál jediný z posledních pěti utkání. V 7. minutě domácí fanoušky ve vyprodaném hledišti Na Lapači rozjásal v přesilové hře Vít Jonák a v polovině utkání upravil Luboš Rob na 2:0.

Ve 49. minutě snížil Jiří Suhrada, ale v čase 52:05 podruhé v utkání skóroval Jonák a 109 sekund před koncem při power play pečetil výsledek Pavel Jenyš. Vsetín ovládl i druhé valašské derby v sezoně, ve 4. kole vyhrál ve Zlíně 2:0.

Utkání Vsetín - Zlín

Poruba si připsala teprve druhou porážku z uplynulých devíti duelů. Po 46 sekundách Ostravanům získal náskok Kanaďan Aaron Berisha a ve 13. minutě jej navýšil Vít Christov. Zubři snížili 101 sekund před koncem první třetiny díky Davidovi Březinovi, který ve 42. minutě svým druhým gólem vyrovnal. Obrat dovršil v čase 47:08 v přesilové hře Jan Svoboda.

Utkání Přerov - Poruba

Třebíč doma vyhrála i devátý zápas v ročníku. V 6. minutě otevřela skóre díky brance Davida Turečka. Kozlové na začátku druhé třetiny během 130 sekund otočili stav díky dvěma gólům Jana Veselého, který v druhém případě využil přesilovku čtyř proti třem. V 38. minutě smazal ztrátu Tureček a 25 sekund před koncem rozhodl v početní výhodě Matěj Psota. Kolín venku popáté v řadě nebodoval.

Utkání Třebíč - Kolín

Jihlava si připsala druhou prohru z posledních osmi duelů a klesla po porážce v Pelhřimově se Šumperkem 3:4 v prodloužení ze druhého na třetí místo. Dukla prohrávala už 1:3, ale dvěma góly ve 22. a 29. minutě vyrovnal Radek Pořízek. V čase 62:51 ale zajistil Drakům vítězství také svou druhou brankou v utkání Jiří Průžek.

Utkání Jihlava - Šumperk

Třetí z posledních čtyř zápasů vyhrála praská Slavia, která zvítězila v Litoměřicích 3:0. V čase 6:18 minutě dostal Pražany do vedení Robin Všetečka, ve 26. minutě zvýšil Jaroslav Brož a necelých pět minut před koncem dovršil výsledek v oslabení při power play do prázdné branky Tomáš Knotek. Gólman Roman Málek udržel potřetí v sezoně čisté konto.

Utkání Litoměřice - Slavia

Frýdek-Místek vyhrál v Sokolově 3:1 a dvěma góly se na tom podílel Oskar Haas. Poslední zůstávají Pardubice B, které podlehly v Prostějově 1:2 v prodloužení. V čase 62:49 rozhodl Vilém Burian a dvěma asistencemi se na úspěchu podílel Jaromír Pytlík, který se po zranění v Prostějově rozehrává na střídavý start z extraligového Kladna.

Utkání Sokolov - Frýdek-Místek

Tabulka Chance ligy
Flashscore