Premiéra na jedničku. Manchester United s debutujícím ten Hagem rozdrtil Liverpool 4:0

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Premiéra na jedničku. Manchester United s debutujícím ten Hagem rozdrtil Liverpool 4:0

Trenér Erik ten Hag (vpravo) má za sebou úspěšnou premiéru na lavičce Manchesteru United.
Trenér Erik ten Hag (vpravo) má za sebou úspěšnou premiéru na lavičce Manchesteru United.Profimedia
Fotbalisté Manchesteru United na úvod předsezonního turné v Thajsku deklasovali Liverpool 4:0. Na lavičce "Rudých ďáblů" tak vyšla premiéra trenérovi Eriku ten Hagovi (52).

Úhlavní rivalové se v přípravě naposledy utkali v roce 2018, kdy Liverpool před stotisícovou návštěvou v Michiganu zvítězil 4:1. V úterý ale měli v Bangkoku navrch United. Už v prvním poločase skórovali Sancho, Fred a Martial, po změně stran stanovil konečný výsledek mladík Pellistri.

"Vím, že máme dobré hráče. Začali jsme stavět tým a s prvním zápasem jsem spokojený. Budeme potřebovat čas, viděl jsem hodně chyb a Liverpool nenasadil úplně nejsilnější tým," řekl Ten Hag pro klubovou televizi. "Tento výsledek nebudeme přeceňovat, přesto jsem viděl některé velmi dobré věci, například hodně rychlosti a kreativitu," doplnil nizozemský kouč.

Manchesterského týmu na turné v Thajsku z rodinných důvodů chybí hvězdný útočník Ronaldo (37). Spekuluje se o odchodu Portugalce, přestože Ten Hag uvedl, že Ronaldo není na prodej a počítá s ním pro novou sezonu.