Tennis Tracker: Djokovič rekordmanem světového žebříčku, Bejlek ovládla finále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Djokovič rekordmanem světového žebříčku, Bejlek ovládla finále

Djokovič po výhře na Turnaji mistrů nadále vládne žebříčku ATP.
Djokovič po výhře na Turnaji mistrů nadále vládne žebříčku ATP.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 20. listopadu?

20:07 – Do dějiště závěrečné fáze Davisova poháru už dorazil také poražený finalista Turnaje mistrů Jannik Sinner. Italští tenisté se v Málaze pokusí navázat na dosud jediný triumf z roku 1976, ve čtvrtfinále je čekají Nizozemci.

18:51Novak Djokovič necelých 24 hodin po triumfu na Turnaji mistrů v Turíně dorazil do španělské Málagy, kde se tento týden pokusí dovést Srbsko k druhému vítěztví v Davis Cupu. Ve čtvrtfinále se Balkánci střetnou s Brity.

07:40Sára Bejlek ve stínu Turnaje mistrů a na druhé straně polokoule získala svou dosud nejcennější trofej. Sedmnáctiletá Češka z pozice nenasazené hráčky nenašla přemožitelku na antukovém turnaji WTA 125k v chilské Colině, na úpatí And skolila hned čtyři žebříčkově lépe postavené soupeřky. Ve finále deklasovala 6:2, 6:1 Francouzku Dianu Parryovou, svou neporazitelnost protáhla na 10 zápasů a zajistila si premiérový posun do TOP 150.

07:25 – Novak Djokovič získal v neděli rekordní sedmý titul na Turnaji mistrů, když ve finále porazil Jannika Sinnera dvakrát 6:3 a podruhé posunul hranici nejstaršího šampiona ATP Finals. I díky tomu nadále setrvá na pozici světové jedničky mužského tenisu, na úplném vrcholu zakončí už osmý rok. Na vrcholu žebříčku ATP stráví 36letý Srb už 400. týden.