Tennis Tracker: Navarrová má první skalp hráčky TOP 10, v San Diegu zaskočila Sakkariovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Navarrová má první skalp hráčky TOP 10, v San Diegu zaskočila Sakkariovou

Emma Navarrová si proti Marii Sakkariové připsala první skalp hráčky TOP 10.
Emma Navarrová si proti Marii Sakkariové připsala první skalp hráčky TOP 10.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 15. září?
Moment dne WTA ze zápasu Elizabeth Mandliková – Rebecca Marinová
Livesport

22:01 – Britští tenisté na domácí půdě v Manchesteru zdolali 2:1 na zápasy i své druhé soupeře a jsou blízko postupu do čtvrtfinále. Po Australanech si poradili i se Švýcary, rozhodující bod získali ve čtyřhře Daniel Evans a Neil Skupski, kteří porazili 6:3, 6:3 Dominica Strickera se Stanem Wawrinkou.

21:07Lorenzo Sonego na domácí půdě v Boloni udolal po odvrácení čtyř mečbolů 3:6, 7:5, 6:4 Nicolase Jarryho, duel Itálie s Chile vyrovnal na 1:1 a udržel zemi z Apeninského poloostrovu ve hře o postup ze skupiny.

20:15 – Finští tenisté v Davis Cupu ve Splitu porazili už po dvourhách domácí Chorvaty, když Otto Virtanen zdolal 6:4, 3:6, 6:3 Dina Pržmiče a Emil Ruusuvuori porazil 7:6, 6:4 Bornu Goja. Seveřené se tak utkají s Američany v přímém souboji o postup do čtvrtfinále.

19:40 – 38letý Stan Wawrinka v Manchesteru porazil 7:5, 6:4 domácí světovou sedmnáctku Camerona Norrieho, souboj s Brity vyrovnal na 1:1 a udržel Švýcary ve hře o postup.

19:29 – Čtvrtý hráč světa Holger Rune od postupu do čtvrtfinále Wimbledonu dál marně čeká na vítězství. Už sedmou porážku v řadě utrpěl v baráži Davis Cupu s Thiagem Monteirem, kterému podlehl po třech hodinách boje 7:6, 6:7, 2:6 a Dánsko tak prohrává s Brazílií 0:1

18:58Novak Djokovič pět dní po triumfu na US Open pomohl Srbsku k postupu do čtvrtfinále Davis Cupu. V hale ve Valencii první hráč světa porazil po zisku posledních pěti gamů 6:3, 6:4 domácího Alejandra Davidoviche a poslal svou zemi nejen do vedení 2:0, ale také do listopadové vyřazovací fáze soutěže o Salátovou mísu v Málaze.

17:28Andy Murray na domácí půdě v Manchesteru zdolal po více než tříhodinovém boji 6:7, 6:4, 6:4 Leandra Riediho a zajistil Britům v důležitém utkání Davis Cupu proti Švýcarům vedení 1:0.

17:02 – Čeští tenisté získali definitivní jistotu postupu do čtvrtfinále vyřazovací fáze finálového turnaje Davisova poháru, která se bude konat na konci listopadu ve španělské Málaze. Rozhodl o tom Laslo Djere, který ve Valencii porazil 6:4, 6:4 domácího Alberta Ramose a poslal Srby v boji o postup ze skupiny proti Španělům do vedení 1:0.

15:19Vít Kopřiva si pořádně zkomplikoval čtvrtfinálový duel ve Štětíně, ale přece jen svou neporazitelnost na osm zápasů protáhl. Šestadvacetiletý Čech měl už ve druhé sadě tři mečboly v řadě na returnu a vzápětí mohl utkání dopodávat, jenže žádnou šanci nevyužil. Na rozhodující set se ovšem zkoncentroval výborně a Flavia Cobolliho nakonec přehrál 6:1, 5:7, 6:0. O čtvrté finále na challengerech zabojuje proti Alexanderovi Ševčenkovi, či Adrianovi Andrejevovi.

12:23Lin Zhu zkompletovala semifinálové obsazení na podniku WTA 250 v japonské Ósace. Nasazená jednička a vítězka únorové akce v Hua Hinu přehrála 6:3, 6:2 Elizabeth Mandlikovou a zahraje si o své druhé finále na hlavním okruhu. V sobotu ji čeká derby s rozjetou krajankou Xinyu Wang.

10:51Mai Hontamaová porazila na domácí půdě v Ósace po obratu 6:7, 6:4, 6:1 Arianne Hartonovou a zajistila si postup do svého prvního semifinále na okruhu WTA. Čtyřiadvacetiletá Japonka se v něm střetne s teenagerkou Ashlyn Kruegerovou a bude bojovat o své první finále na akcích větších než W60.

09:59Xinyu Wang navazuje v japonské Ósace na skvělé výkony z US Open Series. Mladá Číňanka, která vyhrála 15 z posledních 17 duelů, přetlačila po bezmála tříhodinové bitvě 7:6, 6:7, 6:3 Julii Putincevovou a potřetí prošla do semifinále turnajů WTA. O premiérové finále na této úrovni se utká s krajankou Lin Zhu, nebo Elizabeth Mandlikovou.

09:56Ashlyn Kruegerová pokračuje na akci WTA 250 v Ósace v suverénních výkonech. Devatenáctiletá Američanka nedala po Kateryně Baindlové a Jessice Ponchetové šanci ani Anně Kalinské, která se vrací po zranění, a po vítězství 6:3, 6:1 poprvé v kariéře postoupila do semifinále na nejvyšším okruhu. O své největší finále si zahraje s Mai Hontamaovou, nebo Arianne Hartonovou.

09:31 – "Nejen dnešní zápas, ale i moje kariéra je hodně nahoru dolů. Takže stát tady teď s vědomím první výhry nad hráčkou TOP 10 je opravdu výjimečné. Po celou dobu mám kolem sebe spoustu skvělých lidí a moc jim děkuju, že mi pomohli dostat se až sem," řekla v San Diegu Emma Navarrová po výhře nad Mariou Sakkariovou a prvním skalpu členky elitní desítky.

Rozhovor s Emmou Navarrovou po výhře nad Mariou Sakkariovou.
Livesport

09:20 – "Mám ji ráda, navíc je to velká oblíbenkyně fanoušků, takže to bylo hodně těžké proti ní hrát. Vím, že vždy bojuje až do konce a jen jsem doufala, že to dopodávám," řekla v San Diegu Barbora Krejčíková po výhře nad Beatriz Haddadovou Maiaovou a postupu do semifinále.

Rozhovor s Barborou Krejčíkovou po výhře nad Beatriz Haddadovou Maiaovou
Livesport

06:56Emma Navarrová na domácí 'pětistovce' v San Diegu zdolala ve svém největším čtvrtfinále 6:4, 0:6, 7:6 Řekyni Mariu Sakkariovou, potřetí v kariéře a poprvé na okruhu WTA vyhrála zápas, v němž dostala kanára, a na druhý pokus si připsala skalp členky TOP 10. Ve svém druhém a největším semifinále bude dvaadvacetiletá Američanka usilovat o premiérové finále proti krajance Soffi Keninové (h2h 0:0).

Koncovky setů zápasu Emma Navarrová – Maria Sakkariová
Livesport

04:50 - Barbora Krejčíková na turnaji WTA 500 v San Diegu porazila 6:4, 6:3 světovou dvacítku Beatriz Haddadovou Maiaovou z Brazílie a ani ve třetím vzájemném souboji neztratila set. O třetí letošní finále si sedmadvacetiletá Češka zahraje s domácí Daniellou Collinsovou (h2h 0:0).

Koncovky setů zápasu Barbora Krejčíková – Beatriz Haddadová Maiaová
Livesport