Třebíč ztratila v Pelhřimově bod s Jihlavou, Poruba jasně přehrála Kolín

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Třebíč ztratila v Pelhřimově bod s Jihlavou, Poruba jasně přehrála Kolín
Třebíč vyhrála až po samostatných nájezdech.
Třebíč vyhrála až po samostatných nájezdech.facebook.com/hstrebic
Vedoucí tým Chance Ligy Třebíč ztratila ve 48. kole bod na ledě Jihlavy, výhru 3:2 vybojovala až v nájezdech. Druhá Poruba jasně přehrála Kolín 5:2 a na čelo má manko sedmi bodů. Slavia Praha se nečekaně nadřela s posledním Šumperkem, výhru 5:4 urvala po nájezdech.

Poruba – Kolín 5:2

Poruba si připsala čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů. Už v 11. minutě vedla 3:0. Skóre otevřel ve 4. minutě Jiří Brodek, v polovině úvodní části zvýšil v přesilové hře Vojtěch Střondala a po 23 sekundách skóroval i Tomáš Šoustal. Kozly ve druhé třetině vrátili do hry Petr Koukal s Martinem Novákem, ale v 37. minutě odpověděl Lukáš Doudera a v 45. minutě se trefil podruhé v utkání Šoustal.

Jihlava – Třebíč 2:3sn

Třebíč bodovala podeváté za sebou a z toho posedmé vyhrála. Horácká Slavia přitom po trefách Otakara Šika z 8. a 32. minuty prohrávala už 0:2. Za 156 sekund ale snížil Martin Dočekal a v čase 45:59 vyrovnal obránce Antonín Bořuta.

Sokolov – Prostějov 4:2

Čtvrtý Prostějov po sérii čtyř výher neuspěl a prohrál v Sokolově 2:4. Domácí Baník už v 6. minutě vedl po gólech Štěpána Csamanga a Adama Rulíka 2:0. V čase 11:10 sice snížil Robin Staněk, v 27. minutě však vrátil Sokolovu dvoubrankový náskok Stanislav Vrhel. V oslabení zkorigoval stav Vilém Burian, ale vteřinu před koncem druhé části pojistil náskok Jakub Hajný.

Šumperk – Slavia 4:5pn

Poslední Šumperk podlehl doma pražské Slavii 4:5 po samostatných nájezdech a ztrácí už šest bodů na třinácté Pardubice B.

Vsetín – Litoměřice 3:2

Vsetín otočil nepříznivý stav 0:2. Po 166 sekundách otevřel skóre Josef Jícha a ve 13. minutě zvýšil ve vlastním oslabení Ondřej Procházka. Obrat zahájil 109 sekund před koncem první třetiny Vít Jonák, v 48. minutě vyrovnal Lotyš Daniel Berzinš a v čase 50:23 rozhodl opět Jonák.

Zlín – Přerov 2:1

Zlín proti Přerovu dostal do vedení ve 23. minutě obránce Jakub Husa. V čase 46:54 sice odpověděl v přesilovce Jan Süss, ale v 52. minutě rozhodl ve výhodě pěti proti třem Petr Kratochvíl.

Pardubice B – Frýdek-Místek 4:3sn

Pardubice B doma v Chrudimi zdolaly Frýdek-Místek 4:3 po samostatných nájezdech.

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Livesport