United porazili vítěze skupiny San Sebastian, AS Řím postupuje do play off EL

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
United porazili vítěze skupiny San Sebastian, AS Řím postupuje do play off EL
United porazili vítěze skupiny San Sebastian, AS Řím postupuje do play off EL
United porazili vítěze skupiny San Sebastian, AS Řím postupuje do play off ELAFP
Fotbalisté AS Řím v 6. kole skupinové fáze Evropské ligy otočili utkání s Ludogorcem Razgrad a po výhře 3:1 postoupili do play off. San Sebastian přišel o stoprocentní bilanci, navzdory domácí porážce 0:1 s Manchesterem United ale udržel první místo ve skupině E.

Ve druhém duelu skupiny podlehla Omonia Nikósie s kapitánem Janem Lecjaksem 0:1 Šeriffu Tiraspol, bez bodu skončila na posledním místě a v evropských pohárech končí. Nula na kontě zůstala i Malmö, jehož porážku 1:2 v Braze neodvrátil ani obránce Matěj Chaluš.

Statistiky utkání Šeriff - Omonia 1:0

AS Řím potřeboval k posunu na druhé místo skupiny C zvítězit, po poločase ale po Rickově gólu prohrával. Trenér Mourinho zareagoval trojitým střídáním a favorit po pauze duel otočil. Dvě penalty proměnil Pellegrini, v závěru přidal pojistku Zaniolo. "Vlci" vyhráli třetí soutěžní duel za sebou.

Statistiky utkání AS Řím - Ludogorec 3:1

Manchester oplatil San Sebastianu domácí porážku z úvodu soutěže a překazil mu stoprocentní bilanci, o skóre přesto skončil v tabulce druhý. Jedinou branku vstřelil po Ronaldově přihrávce osmnáctiletý útočník Garnacho. Na lavičce United byl dnes i devatenáctiletý český brankář Radek Vítek.

Detail utkání San Sebastian – Manchester United 0:1

Kuriózní situace nastala ve skupině F. Všechny čtyři týmy získaly v šesti utkáních osm bodů, rozhodnout tak muselo skóre. To má nejlepší Feyenoord, který si dnes poradil s Laziem Řím. Italský celek skončil třetí a zahraje si na jaře alespoň play off Evropské konferenční ligy. Druhou příčku ve skupině obsadil Midtjylland po výhře nad Štýrským Hradcem.

Ve skupině H si zajistilo play off Monako triumfem 4:1 nad Crvenou zvezdou Bělehrad. Hattrickem se blýskl německý útočník Volland, jedinou trefu hostů zaznamenal z penalty bývalý sparťan Kanga.

Tabulky Evropské ligy