Sarabia vyvedl Vlky do vyšších pater, Sheffield se z výprasku nevzpamatoval

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sarabia vyvedl Vlky do vyšších pater, Sheffield se z výprasku nevzpamatoval

Pablo Sarabia rozhodl jediným gólem utkání zápas s Sheffieldem United.
Pablo Sarabia rozhodl jediným gólem utkání zápas s Sheffieldem United.AFP
Wolves si ve 26. kole Premier League poradili s posledním Sheffieldem 1:0. Nováček soutěže měl na Molineux Stadium v prvním poločase několik vyložených šancí, ani jednu však neproměnil. Blades tak dostali lekci z produktivity od ostříleného Pabla Sarabii, jenž ve 30. minutě přesnou hlavičkou zápas rozhodl. Vlci po triumfu 1:0 poskočili do první poloviny tabulky, naopak hosté po debaklu 0:5 s Brightonem z minulého kola opět neskórovali.

Wolves – Sheffield Utd 1:0

Od začátku utkání byli podle očekávání aktivnější svěřenci Garyho O'Neila. První větší šanci si ovšem vytvořili hosté, když se Rhian Brewster opřel do střely z hranice vápna, José Sá byl však připraven. Duel těchto dvou hráčů se po pár minutách opakoval, tentokrát ovšem Sá nemusel ani zasahovat, jelikož Brewster v zakončení selhal a vysoko přestřelil.

Po půlhodině hry udělili Vlci svému protivníkovi lekci z efektivity a po přesné hlavičce Sarabii šli do vedení. Žiletky do druhého poločasu vstoupily velmi nabuzeně a zpočátku Wolves zavřely před jejich bránou. Postupem času tlak hostů zeslábl a v 66. minutě mohl svůj druhý gól vstřelit Sarabia, jeho pokus však proletěl těsně vedle levé tyče.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

I když si hosté dokázali ke konci zápasu znovu vytvořit velký tlak a Vlky zatlačili, žádnou vyloženou šanci si již nepřipravili. Wolves tak dokázali přerušit dvouzápasovou sérii domácích porážek a proti nejhoršímu celku tabulky si napravili reputaci.

Tabulka Premier League