Hokejisté vedoucí Poruby porazili Slavii, druhý Vsetín vyhrál nad Jihlavou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Hokejisté vedoucí Poruby porazili Slavii, druhý Vsetín vyhrál nad Jihlavou
Spokojení hokejisté Poruby.
Spokojení hokejisté Poruby.Profimedia
Hokejisté vedoucí Poruby porazili ve 30. kole Chance ligy ve svém azylu v Kravařích poslední Slavii 5:4 a stále si drží v čele tabulky náskok 15 bodů před druhým Vsetínem, který vyhrál v Pelhřimově nad domácí Jihlavou 2:0.

Jihlava – Vsetín 0:2

Vsetín si připsal šestou výhru z posledních sedmi zápasů. Valachy dostal do vedení v 17. minutě Luboš Rob a 117 sekund před koncem druhé třetiny pečetil výhru obránce Šimon Jenáček. Ruský gólman Maxim Žukov udržel díky 15 úspěšným zákrokům potřetí v sezoně čisté konto.

Litoměřice – Třebíč 5:3

Na čtvrtou pozici klesla Třebíč, která prohrála na ledě šestých Litoměřic 3:5. Stadion zabral po čtyřech porážkách především díky Filipu Kuťákovi, který si připsal dvě trefy a stejný počet přihrávek.

Přerov – Prostějov 1:4

Na třetí místo se posunul Prostějov, který vyhrál v Přerově 4:1 a zaznamenal třetí vítězství z uplynulých čtyř zápasů. Shodně gólem a asistencí se na tom podíleli Vilém Burian a Petr Hašek.

Zlín – Frýdek-Místek 4:1

Vítěz první ligy z minulé sezony Zlín porazil Frýdek-Místek 4:1, zaznamenal třetí výhru z posledních pěti utkání a posunul se na sedmé místo. Dvěma trefami a přihrávkou k tomu přispěl Jakub Šlahař.

Pardubice B – Kolín 3:4sn

Kolín vyhrál v Chrudimi na hřišti Pardubic B 4:3 po samostatných nájezdech, bodoval popáté za sebou a z toho třikrát vyhrál.

Poruba – Slavia 5:4

Poruba bodovala pošesté za sebou a z toho počtvrté vyhrála. Ostravané položili základ k úspěchu už v úvodní třetině, kterou ovládli i díky dvěma brankám Kanaďana Aarona Berishy 4:1. Po snížení Lotyše Edgarse Kuldy v úvodu třetí třetiny domácím vrátil čtyřbrankový náskok Ondrej Šedivý. Hosté jen zkorigovali výsledek druhým gólem Tomáše Gumana v utkání a gólem beka Davida Kajínka. Pražané prohráli čtvrtý z poslední šesti zápasů a mají stejně bodů jako Znojmo i shodné skóre.

Sokolov – Znojmo 4:1

Šestý Sokolov zdolal Znojmo 4:1, dvakrát skóroval Štěpán Csamangó.

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Livesport