Kladno obrátilo v Brně a konečně vyhrálo, ve Vítkovicích padlo celkem 12 gólů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kladno obrátilo v Brně a konečně vyhrálo, ve Vítkovicích padlo celkem 12 gólů

Aktualizováno
Kladno konečně slaví vítězství.
Kladno konečně slaví vítězství.Profimedia
Sérii 17 proher zastavilo ve 45. kole Tipsport extraligy hokejové Kladno, které sice na ledě Komety prohrávalo v 19 minutě 0:2, ale nakonec vyhrálo 3:2 v prodloužení. Reprízu loňského finále vyhrál Třinec, který porazil hradecký Mountfield 3:2 a zvítězil popáté za sebou. Výhru ve stejném poměru oslavil také Litvínov, který přehrál Mladou Boleslav.

Mladá Boleslav – Litvínov 2:3

Severočeši zabrali po třech porážkách za sebou a dotáhli se bodově na čtvrtý Liberec. Vítězný gól vstřelil útočník Andrej Kudrna, jenž ve 38. minutě zvyšoval na 3:1. Domácí po sérii tří výher vyšli podruhé za sebou naprázdno, na poslední Kladno mají po výhře Rytířů v Brně náskok deseti bodů.

Vítkovice – České Budějovice 5:7

České Budějovice si zachovaly reálnou naději na přímý postup do čtvrtfinále. Hattrickem a asistencí v Ostravě zazářil kanadský útočník Brant Harris, který dal v třetí části za stavu 4:4 i dva klíčové góly Jihočechů. Vítkovice smazaly manko 0:3, ale nakonec stejně neuspěly.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Kometa Brno – Kladno 2:3p

Kladno konečně ukončilo sérii 17 porážek. O dvou bodech pro Kladno, které po první třetině prohrávalo 0:2, rozhodl v čase 60:53 Jaromír Pytlík. Brňané sice bodovali doma podeváté za sebou, ale promarnili možnost poskočit na čtvrté místo. Ve vyrovnaném středu tabulky jim patří šestá pozice.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Mountfield HK – Třinec 2:3

Čtvrtá a poslední repríza loňské finálové série v probíhající základní části extraligy skončila třetím vítězstvím mistrovského Třince. Oceláři přišli v Hradci Králové o dvoubrankový náskok, který jim vystřílel Martin Růžička, ale po rozdílovém gólu dalšího útočníka Libora Hudáčka z 36. minuty už vedení 3:2 udrželi. Plný zisk si tak připsali popáté za sebou.

Olomouc – Sparta 2:4

Sparta vyhrála v Olomouci a uspěli pošesté za sebou, pokaždé navíc již v základní hrací době. Pražané tak překročili stobodovou hranici a stáhli náskok Pardubic v čele extraligy na dva body, Dynamo však má dva zápasy k dobru. Hanáci nevyužili příležitost se bodově dotáhnout na osmý Hradec Králové a zůstávají devátí

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Tabulka TELH