Třinec deklasoval Kladno 8:0, Pardubice opět vyhrály a Litvínov se odlepil od dna

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Třinec deklasoval Kladno 8:0, Pardubice opět vyhrály a Litvínov se odlepil od dna
Třinec deklasoval Kladno 8:0, Pardubice opět vyhrály a Litvínov se odlepil od dna
Třinec deklasoval Kladno 8:0, Pardubice opět vyhrály a Litvínov se odlepil od dnaProfimedia
Kladno v 19. kole hokejové extraligy podlehlo Třinci vysoko 0:8 a v tabulce kleslo na poslední místo. Na dno Rytíře poslal Litvínov, jenž v domácím prostředí porazil Karlovy Vary 5:3 a vyhrál čtvrtý z posledních pěti zápasů. Podeváté v řadě vyhráli hokejisté Pardubic, kteří zdolali Spartu 3:2. O šestizápasovou vítěznou sérii naopak přišli hokejisté Komety Brno, kteří podlehli Hradci Králové 1:5.

Třinec - Kladno 8:0

Třinec roznesl Kladno 8:0. Pod nejvyšší výhru Ocelářů v sezoně se podepsal hattrickem Libor Hudáček, který dal v posledních třech kolech šest branek. Tři body zaznamenali také Aron Chmielewski (1+2) a Andrej Nestrašil (0+3). Obhájce titulu vedl už ve 39. minutě o šest gólů. Marek Mazanec kryl 13 střel a připsal si první nulu sezony. Kladno popáté v ročníku neskórovalo.

Litvínov - Karlovy Vary 5:3

Litvínov na svém ledě porazil Karlovy Vary 5:3 a vyhrál tak i druhé podkrušnohorské derby v sezoně. Severočeši pod sebe dostali kladenské Rytíře a odlepili se tak od dna tabulky. Dvěma góly přispěl k výhře týmu Vervy útočník Andrej Kudrna. Domácí tak pokračují v bodové sérii pod novým hlavním koučem Karlem Mlejnkem. Z posledních pěti duelů dokázali vytěžit dvanáct bodů.

Plzeň - Liberec 3:4 v prodloužení

Liberec zvítězil na ledě Plzně 4:3 v prodloužení a po předchozí sérii šesti proher uspěl podruhé za sebou. Bílí Tygři na ledě Indiánů vedli 1:0 a 3:2, jenže domácí dokázali skóre vždy vyrovnat. Druhý bod zajistil hostům nakonec v čase 60:22 útočník Tomáš Filippi, v dresu Severočechů mu zdatně sekundoval dvougólový Michal Ordoš.

Hradec Králové - Brno 5:1

Hokejisté Komety prohráli v Hradci Králové 1:5 a přišli o svou sedmizápasovou vítěznou sérii. Dvěma góly dotáhl Mountfield k výhře Aleš Jergl. Zdatně mu sekundoval také jeho spoluhráč z druhé útočné formace Christophe Lalancette, který zaznamenal tři body za branku a dvě asistence.

Olomouc - České Budějovice 3:1

Olomouc porazila České Budějovice 3:1 a po prohře na ledě Pardubic se vrátila na vítěznou vlnu. Mora v posledních pěti zápasech získala 11 bodů a posunula se na třetí místo před brněnskou Kometu. Vítěznou branku vstřelil v závěru druhé třetiny Jan Knotek.

Sparta - Pardubice 2:3

Duel dvou tradičních extraligových celků nabídl vyrovnaný souboj, který nakonec lépe zvládly Pardubice. Dynamo vyhrálo v O2 aréně 3:2 a prodloužilo svou vítěznou sérii už na devět zápasů. Rozdílovou branku vstřelil v polovině třetí třetiny obránce Jan Košťálek, který se podepsal pod všechny tři góly.  Spartě k výhře nepomohla ani dočasná trenérská dvojice Jaroslav Hlinka, Petr Ton.

Aktuální tabulka extraligy
Aktuální tabulka extraligyFlashscore