Mistr řádil ve Varech, Sparta doma padla s Olomoucí, Kometa vyhrála posedmé v řadě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Mistr řádil ve Varech, Sparta doma padla s Olomoucí, Kometa vyhrála posedmé v řadě
Aktualizováno
Hokejisté Třince vyhráli v Karlových Varech.
Hokejisté Třince vyhráli v Karlových Varech.Profmedia
Hokejový mistr z Třince v 16. kole Tipsport extraligy loupil v Karlových Varech, odkud si po výtečné třetí třetině, kterou vyhrál 4:0, veze výhru 6:2. Dál se nedaří Spartě, která tentokrát na vlastním ledě padla s Olomoucí 2:5. Naopak skvělou formu má Kometa Brno, ta přehrála Kladno 5:3.

Třinec vyhrál na ledě Karlových Varů 6:2 a po dvou porážkách se radoval z vítězství. Oceláři rozhodli utkání čtyřmi góly ve třetí třetině, dvakrát se mezi střelce zapsal slovenský útočník Libor Hudáček. Úřadující mistr tak oplatil Energii porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně.

Přehled zápasu Karlovy Vary - Třinec

Brno zvítězilo na ledě Kladna 5:3 a Kometa si tak připsala již sedmou výhru za sebou a je i nadále v kontaktu za vedoucím duem Pardubice, Vítkovice. Středočeši po třetí porážce z posledních čtyř zápasů zůstali předposlední. U všech gólů Rytířů byl obránce Jake Dotchin, jeden sám dal a na dva nahrál.

Přehled zápasu Kladno - Kometa

Litvínov vyhrál na ledě Liberce 3:2 v prodloužení a uspěli tak i ve druhém duelu pod vedením nového hlavního kouče Karla Mlejnka. Bílí Tygři si naopak připsal šestou porážku v řadě. Utkání rozhodl v čase 61:22 útočník Šimon Stránský.

Přehled zápasu Liberec - Litvínov

Sparta podlehla doma Olomouci 2:5, přestože vedla ve druhé třetině 2:0. Pražané prohráli podruhé za sebou a naplno nebodovali už posedmé v řadě, mezitím si připsali pouze dvě výhry v prodloužení. K druhému triumfu Kohoutů po sobě přispěli třemi body Jan Káňa a Jakub Orsava.

Přehled zápasu Sparta - Olomouc

Vítkovice porazily Hradec Králové 5:2 a i po šesti domácích zápasech mají na ostravském ledě stoprocentní bilanci. O jejich výhře rozhodl v 50. minutě svým desátým gólem v sezoně Roberts Bukarts, další dva pak do prázdné branky při power play hostů přidali Dominik Lakatoš a Petr Fridrich.

Přehled zápasu Vítkovice - Mountfield HK

České Budějovice porazily Mladou Boleslav 3:0 a v domácím prostředí uspěli potřetí za sebou. Premiérovým čistým kontem se o to zasloužil Jan Strmeň. Bruslaři naopak prohráli počtvrté za sebou.

Přehled zápasu České Budějovice - Ml. Boleslav

Pardubice vyhrály nad Plzní 7:2, když si rozhodující náskok vypracovaly již v úvodní třetině. Dynamo vyhrálo pošesté za sebou a i nadále se drží v čele tabulky. Plzeň poprvé po pěti zápasech nebodovala. Nejproduktivnější hráč Východočechů Lukáš Radil vstřelil gól a na další dva přihrál, dvakrát skóroval Patrik Poulíček.

Přehled zápasu Pardubice - Plzeň

Tabulka Tipsport extraligy