Duel Karlových Varů s Brnem rozhodly až nájezdy, dva body získala také Sparta

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Duel Karlových Varů s Brnem rozhodly až nájezdy, dva body získala také Sparta
Aktualizováno
Duel Karlových Varů s Brnem rozhodly až nájezdy, dva body získala také Sparta
Duel Karlových Varů s Brnem rozhodly až nájezdy, dva body získala také SpartaProfimedia
Vítkovice si ve 14. kole extraligy připsaly vítězství 5:3 nad Litvínovem. Brno se na body nadřelo a Karlovy Vary porazilo 3:2 až na samostatné nájezdy. V prodloužení rozhodla zápas s Mladou Boleslaví také pražská Sparta, za kterou se prosadil Michal Řepík (33).

Karlovy Vary padly doma s Brnem 2:3 po nájezdech a po třech vítězstvích v řadě prohrály. Domácí se sice dvakrát ujali vedení, v čase 58:14 ovšem srovnal Tomáš Kundrátek. Kometa poté uspěla v nájezdech, když své pokusy jako jediní proměnili Eduard Šalé a Martin Zaťovič.

Statistiky utkání Karlovy Vary – Kometa Brno

Sparta zdolala doma Mladou Boleslav 3:2 v prodloužení a zabrala po třech porážkách za sebou. V čase 63:21 rozhodl svým druhým gólem v utkání kapitán Řepík. Bruslařský klub venku po předchozích dvou výhrách opět bodoval, ale Sparta mu oplatila porážku 2:4 z úvodu sezony.

Statistiky utkání Sparta Praha – Mladá Boleslav

Vítkovice porazily Litvínov 5:3. Brankou a dvěma asistencemi k tomu napomohl jejich nejproduktivnější hráč Dominik Lakatoš. Ostravané jsou na domácím ledě prozatím stoprocentní a vyhráli na něm i pátý zápas sezony. Severočeši se naopak dále trápí a prohráli posedmé za sebou.

Statistiky utkání Vítkovice – Litvínov

Pardubice vyhrály nad Kladnem přesvědčivě 6:2 a udržely se v čele tabulky. Východočeši si vypracovali klíčový náskok již během první třetiny, gólem a asistencí se pod výhru Dynama podepsali Jan Košťálek, Robert Říčka a Ondřej Matýs. Kladno prohrálo osmý z posledních devíti zápasů a je předposlední.

Statistiky utkání Pardubice – Kladno

Hradce Králové zvítězil na ledě Liberce 4:3 a dal tak zapomenout na páteční prohru ve východočeském derby s Pardubicemi. V tabulce se Mountfield vyhoupnul na šesté místo. Naopak Bílí Tygři, kteří v pátek na ledě Vítkovic vyšli vůbec poprvé v sezoně bodově naprázdno, prohráli počtvrté za sebou a klesli až na devátou příčku. Dvěma góly se pod výhru hostů podepsal Aleš Jergl, na straně domácí dvě branky vstřelil Michael Frolík.

Statistiky utkání Liberec – Hradec Králové

Plzeň vyhrála na ledě Olomouce 4:1, když o osudu utkání rozhodla třemi góly v závěrečné třetině. Hanáci sice vedli 1:0, ale poté se prosazovali jen hosté. Západočeši bodovali počtvrté za sebou a posunuli se na 11. místo v tabulce. Olomouc je pátá.

Statistiky utkání Olomouc – Plzeň

České Budějovice porazily Třinec 3:2 po samostatných nájezdech a i podruhé v sezoně tak dokázaly úřadujícího mistra přehrát. O výhře Motoru rozhodl v deváté sérii nájezdů obránce Jan Štencel, který se gólově prosadil i ze hry. Oceláři neuspěli po sérii čtyř výher.

Statistiky utkání České Budějovice – Třinec

Aktuální tabulka extraligy
Aktuální tabulka extraligyFlashscore