Kahn po další porážce Bayernu: O změně trenéra neuvažujeme, Nagelsmann je tím pravým

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kahn po další porážce Bayernu: O změně trenéra neuvažujeme, Nagelsmann je tím pravým

Julian Nagelsmann má podle slov legendárního Kahna pozici pevnou.
Julian Nagelsmann má podle slov legendárního Kahna pozici pevnou.Profimedia
Výkonný ředitel fotbalového Bayernu Mnichov Oliver Kahn vyjádřil po sobotní porážce 0:1 v Augsburgu nespokojenost se začátkem sezony. Podle bývalého německého reprezentanta ale navzdory nepřesvědčivým výsledkům není pozice kouče Juliana Nagelsmanna (35) ohrožená.

"O žádné změně neuvažujeme. Stále jsme jednoznačně přesvědčení o tom, že Julian je pro nás tím pravým trenérem," řekl Kahn televizi Sky Sports.

Nagelsmann přišel do bavorského velkoklubu před minulou sezonou a pomohl k zisku desátého bundesligového titulu v řadě. Aktuální ročník německé ligy ale zahájil německý suverén nepřesvědčivě, po sedmi kolech má jen tři výhry a je pátý. V Augsburgu navíc po 87 ligových zápasech neskóroval.

Statistiky zápasu Augsburg - Bayern Mnichov

"Všichni jsme samozřejmě nespokojení, ale musíme tohle období překonat. Možná někteří lidé podlehli dojmu, že bundesligu zvládneme jakoby mimochodem, úplně bez problémů. Ale tak to nebude," upozornila brankářská legenda klubu.

V dalším utkání hostí Bayern po reprezentační pauze Leverkusen s českými reprezentanty Patrikem Schickem a Adamem Hložkem.