Tennis Tracker: Ruud ve Švédsku nedal šanci Ševčenkovi a postoupil do čtvrtfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Ruud ve Švédsku nedal šanci Ševčenkovi a postoupil do čtvrtfinále

Casper Ruud potvrdil ve Švédsku roli favorita.
Casper Ruud potvrdil ve Švédsku roli favorita.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 20. července?
WTA Moment dne za zápasu Podoroská – Sisková.
Livesport CZ
ATP Moment dne ze zápasu Ruud – Ševčenko.
Livesport CZ

22:31 – Dánové Holger Rune a Clara Tausonová nestačili na Hopman Cupu po Švýcarech ani na Francouze. V rozhodující čtyřhře podlehli dvojici Richard Gasquet a Alizé Cornetová po setech 4:6, 4:6.

22:06 – Adrian Mannarino zdolal na trávě v Newportu svého deblového parťáka Jordana Thompsona z Austrálie 6:0, 6:7, 6:2, oplatil mu měsíc starou porážku z Hertogenbosche a vedení ve vzájemné bilanci upravil na 5:2, z toho 4:1 na oblíbeném zeleném pažitu. V semifinále 35letý Francouz narazí na krajana Humberta, nebo vracejícího se Jihoafričana Andersona.

21:43 – Ruska Darja Kasatkinová přehrála na antukovém podniku v Palermu krajanku a debutantku na okruhu WTA Tatianu Prozorovovou 6:3, 6:1 a postoupila do čtvrtfinále. V něm světová jedenáctka narazí na domácí Jasminu Paoliniovou, které může oplatit vyřazení z ročníku 2020.

21:36 – Chorvaté vstoupili do Hopman Cupu v Nice výhrou 2:1 nad Belgičany. Ti se sice dostali do vedení zásluhou Elise Mertensové, Borna Čorič pak ale porazil Davida Goffina 6:3, 2:6, 10:4 a společně s Donnou Vekičovou uspěli i v rozhodující čtyřhře.

20:11 – Světové šestce Holgeru Runemu se na Hopman Cupu nedaří. Na antuce v Nice prohrál včetně čtyřhry i třetí zápas ve dvou setech, dnes podlehl Richardu Gasquetovi 2:6, 3:6 a Dánsko tak hraje s Francií 1:1. V úvodním singlu bodovala Clara Tausonová, jež porazila Alizé Cornetovou 7:6, 6:4.

19:34 – Stan Wawrinka (38) skončil na domácí antuce ve Gstaadu, kde se představil po 10 letech, už ve druhém kole. Švýcarský finalista z roku 2005 v něm podlehl španělskému antukáři Jaumemu Munarovi 6:7, 1:6.

19:10 – Miriam Kolodziejová a Jesika Malečková na antukovém klání WTA 250 v Budapešti vzdaly nadějně rozehrané čtvrtfinále proti polsko-maďarské dvojici Katarzyna Piterová a Fanny Stollárová. České tenistky vedly 7:6 a 5:1, k mečbolu se ale nedostaly a nakonec za stavu 7:6 a 5:4 kvůli zranění Malečkové skrečovaly.

18:43 – Jasmine Paoliniová zvládla na domácím turnaji v italském Palermu třísetovou bitvu s Ukrajinkou Dajanou Jastremskou a po sadách 6:2, 4:6, 6:2 postoupila do dalšího kola.

Sestřih zápasu Jastremská – Paoliniová
Livesport CZ

18:31 – Druhý nasazený Andrej Rubljov vstoupil do antukového turnaje ATP 250 v Bastadu výhrou 6:3, 7:6 nad krajanem Pavlem Kotovem. O obhájení loňského semifinále si zahraje s Němcem Zverevem (h2h 1:5).

18:04 – "Je radost hrát tady v horách, s vámi všemi. Dnes to byl opravdu těžký zápas, Roberto je skvělý hráč. Na začátku zápasu jsem hrál mnohem hůř než v jeho závěru," zhodnotil Cachín svůj výkon.

Pozápasový rozhovor Pedra Cachína.
Livesport CZ

17:19 – Roberto Bautista na 13. ze 14 posledních turnajů nevyhrál víc jak jeden zápas. Na antuce ve Gstaadu španělský finalista z roku 2018 a letos nejvýše nasazený hráč podlehl hned ve svém úvodním vystoupení ve dvou tie-breacích Argentinci Pedru Cachínovi.

Sestřih zápasu Bautista – Cachín
Livesport CZ

17:01 – Zatímco v prvním kole proti Alexi Molčanovi musel Alexander Zverev do tří setů, ve druhém ztratil jediný game. Německý favorit na antuce v Bastadu smetl 6:1, 6:0 Brazilce Thiaga Monteira a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Rubljovem, nebo Kotovem.

Sestřih zápasu Zverev – Monteiro
Livesport CZ

15:55 – "Jsem rád, že jsem tady v Bastadu vyhrál. Minulý rok tu pro mě byl těžký, prohrál jsem hned první zápas. Získat tu první vítězství je před skandinávským publikem velmi speciální," nechal se slyšet po postupu Ruud.

Pozápasový ohlas Caspera Ruuda
Livesport CZ

15:44 – Čtvrtý hráč světa Casper Ruud po loňském zaváhání letošní vstup do antukového podniku ATP 250 ve švédském Bastadu zvládl. Šampion z roku 2021 si poradil hladce 6:2, 6:4 s Alexanderem Ševčenkem a postoupil do čtvrtfinále. V něm na norského favorita čeká Rakušan Sebastian Ofner (h2h 0:0).

Sestřih zápasu Ruud – Ševčenko.
Livesport CZ

15:26 – Maďarka Anna Bondárová nestačila na domácím turnaji v Budapešti na Rusku Elinu Avanesyanovou, od které schytala ve druhém setu dokonce kanára.

Sestřih zápasu Bondárová – Avanesyanová
Livesport CZ

14:51 – Albert Ramos na antuce ve švýcarském Gstaadu porazil i druhého Itala. Po Fogninim si poradil také s třetím nasazeným Lorenzem Sonegem, kterého zdolal 6:3, 3:6, 6:4 a vedení ve vzájemné bilanci upravil na 3:0. O druhé letošní semifinále si španělský šampion z roku 2019 zahraje s Peruáncem Varillasem (h2h 3:1).

13:56 – 193. hráčka světa Maria Timofejevová si na antuce v Budapešti odbývá z pozice lucky losera úspěšnou premiéru na turnaji WTA. Po obratu proti Darje Savilleové dnes deklasovala dvakrát 6:1 krajanku Dianu Šnaiderovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm na ni čeká Slovinka Kaja Juvanová (h2h 0:0).

13:08 – Roman Jebavý a Petr Nouza na prvním společném turnaji ATP vyhráli i druhý zápas. Na antuce ve švýcarském Gstaadu udolali 6:4, 6:7 11:9 belgicko-rakouský tandem Zizou Bergs a Jurij Rodionov a postoupili do semifinále.

12:11 – Anna Sisková končí při premiéře na turnaji WTA ve druhém kole. Česká kvalifikantka na antuce v Budapešti nestačila na nasazenou Argentinku Nadiu Podoroskou, bývalé semifinalistce French Open podlehla po jednoznačném druhém setu 3:6, 0:6.

Sestřih zápasu Sisková – Podorská
Livesport CZ

08:02 – 38letý Američan John Isner na domácí trávě v Newportu porazil 6:3, 6:4 nasazeného Francouze Corentina Mouteta, navázal na svou první výhru po pěti měsících a postoupil do čtvrtfinále.V něm bude čtyřnáosbný šampion čelit krajanu Tommymu Paulovi (h2h 2:0).

07:57 – Leo Borg, syn bývalé světové jedničky a vítěze jedenácti grandslamů Bjorna Borga, na domácí antuce v Bastadu na premiérovou výhru na okruhu ATP nenavázal. Švédský mladík ve druhém kole v deštěm přerušeném večerním duelu podlehl 4:6, 2:6 předloňskému finalistovi Federicu Coriovi z Argentiny. Ten se ve čtvrtfinále střetne s krajanem a obhájcem titulu Franciscem Cerúndolem (h2h 6:2).

06:00 – Qinwen Zheng zvládla ve středu večer svou bitvu na turnaji v italském Palermu a po třech setech vyřadila Francouzku Diane Parryovou 7:5, 3:6, 6:3.

Sestřih zápasu Zheng – Parryová
Livesport CZ

00:05 – Švýcarští tenisté i bez zdravotně indisponované Belindy Bencicové slaví na úvod Hopman Cupu v Nice nečekanou výhru nad Dány. Céline Naefová a Luca Riedi dokonali obrat ve čtyřhře, ve které porazily pár Clara Tausonová a Holger Rune po setech 6:3, 7:5.