Liberec utnul pardubickou sérii výher, Sparta v repríze posledního finále zdolala Třinec

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Liberec utnul pardubickou sérii výher, Sparta v repríze posledního finále zdolala Třinec
Liberec utnul pardubickou sérii výher, Sparta v repríze posledního finále zdolala Třinec
Liberec utnul pardubickou sérii výher, Sparta v repríze posledního finále zdolala TřinecProfimedia
Třináctizápasovou vítěznou sérii pardubického Dynama ukončili hokejisté Liberce, kteří na východě Čech zvítězili 3:1. Reprízu posledního finále ovládli hokejisté Sparty, kteří zdolali Třinec 1:0. Rozhodující branku vstřelil v 59. minutě Roman Horák. Konec utkání na Kladně vyšel také Vítkovicím, které gólem v poslední minutě rozhodly o výhře 3:2. Zvítězily také oba západočeské celky. Plzeň uspěla v Litvínově 4:2 a Karlovy Vary porazily České Budějovice 3:0. Mladá Boleslav vyhrála v Hradci Králové 2:0 a v utkání střídmém na góly Kometa porazila Olomouc 1:0 po samostatných nájezdech.

Litvínov - Plzeň 2:4

Hokejisté Plzně vyhráli na ledě Litvínova 4:2 a potřetí za sebou naplno bodovali. Severočeši si naopak připsali třetí porážku po sobě a doma vyšli bodově naprázdno po šesti utkáních. Gólem a asistencí se na druhé výhře Plzně nad Vervou v sezoně podíleli útočníci Kryštof Hrabík a Jan Schleiss. Domácím nepomohly ani dvě branky obránce Janise Jakse.

Přehled zápasu Litvínov - Plzeň

Kladno - Vítkovice 2:3 

Hokejisté druhých Vítkovic vyhráli na ledě posledního Kladna 3:2 a potřetí za sebou naplno bodovali. V čase 59:12 rozhodl v přesilové hře americký útočník Peter Krieger. Rytíři před nejnižší návštěvou této extraligové sezony 1552 diváků vyšli podruhé za sebou bodově naprázdno.

Přehled zápasu Kladno - Vítkovice

České Budějovice - Karlovy Vary 0:3

Hokejisté předposledních Českých Budějovic doma podlehli Karlovým Varům 0:3 a připsali si čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů. Energie naopak zabrala po dvou prohrách. Druhým čistým kontem v sezoně se na tom podílel brankář Štěpán Lukeš.

Přehled zápasu České Budějovice - Karlovy Vary

Brno - Olomouc 1:0 po sam. nájezdech

Hokejisté Brna zvítězili nad Olomoucí 1:0 po samostatných nájezdech. Z deseti hráčů v rozstřelu uspěl až poslední Radek Koblížek. Brankáři Dominik Furch a Jan Lukáš tak udrželi po 65 minutých hry čistá konta, brněnský gólman podruhé v sezoně, hanácký počtvrté a podruhé v řadě.

Přehled zápasu Brno - Olomouc 

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:2

Hokejisté Hradce Králové se v extralize dál trápí, doma podlehli Mladé Boleslavi 0:2 a zaznamenali čtvrtou porážku v řadě. Podruhé za sebou nedali gól, ačkoli střelecky dominovali poměrem 50:15. Bruslařský klub podržel brankář Filip Novotný, který udržel podruhé v sezoně čisté konto.

Přehled zápasu Hradec Králové - Mladá Boleslav 

Pardubice - Liberec 1:3

Liberec vyhrál v Pardubicích 3:1 a ukončil dlouhou vítěznou sérii Pardubic, která trvala třináct zápasů a vyrovnala rekord základní části samostatné nejvyšší české soutěže. Bílí Tygři se radovali po dvou porážkách za sebou. Dynamo sice vedlo, ale obrat dovršili ve třetí třetině Adam Najman a Martin Faško-Rudáš.

Přehled zápasu Pardubice - Liberec 

Sparta - Třinec 1:0

Hokejisté Sparty porazili Třinec 1:0. K prodloužení vítězné série po nástupu kouče Miloslava Hořavy na střídačku na čtyři utkání bez ztráty bodu stačil domácím gól útočníka Romana Horáka 92 sekund před vypršením základní hrací doby. Druhé čisté konto v sezoně uhájil brankář Jakub Kovář. Pražané porazili Oceláře poprvé v sezoně. Hosté ve třetím z posledních čtyř vystoupení nedosáhli na body.

Přehled zápasu Sparta - Třinec