Poslední šance získat podepsanou wimbledonskou raketu Markéty Vondroušové

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Poslední šance získat podepsanou wimbledonskou raketu Markéty Vondroušové
Aktualizováno
Markéta Vondroušová a její raketa z wimbledonského finále.
Markéta Vondroušová a její raketa z wimbledonského finále.Dobrobot
Ještě dnes máte možnost vydražit podepsanou tenisovou raketu Markéty Vondroušové, s níž česká tenistka získala wimbledonský titul. Dražba probíhá na dobročinné aukční platformě DOBROBOT. Nejvyšší částka podpoří veřejně prospěšnou organizaci EDA, zajišťující včasnou péči pro rodiny dětí s vážným zrakovým a kombinovaným postižením, kterou Markéta podporuje.

Markéta Vondroušová, nejúspěšnější česká tenistka roku 2023 a aktuálně také světová sedmička v žebříčku WTA, věnovala organizaci EDA do aukce svou podepsanou tenisovou raketu, s níž absolvovala kus výjimečné loňské sezóny. Jako třetí Češka v historii získala wimbledonský titul a zaslouženě se stala sportovkyní roku 2023. Dražbou podpoří organizaci EDA, která poskytuje pomoc a odborné poradenství rodinám s dětmi, které se narodily s postižením zraku nebo kombinovaným postižením.

Podepsaná raketa Markéty Vondroušové v dobročinné aukci.
Podepsaná raketa Markéty Vondroušové v dobročinné aukci.DOBROBOT

Nejen tenisoví fanoušci si na Dobrobotu přijdou na své. První dobročinná aukční platforma v Česku se specializuje na dražbu exkluzivních předmětů a zážitků, které jinde neseženete. Už v minulosti jste mohli dražit podepsané dresy sportovních legend a podpořit tak organizaci Debra ČR nebo Nadační fond pro Ukrajinu dražbou podepsaného originálního trika se stíhačkou F-35, které si ministryně obrany Jana Černochová oblékla do Sněmovny. Aktuálně můžete podpořit nadaci Krása pomoci vydražením originální sedačky ze 7 pádů Honzy Dědka.     

Dražit podepsanou wimbledonskou raketu, a podpořit tak organizaci EDA, můžete ještě dnes 20.3. do 19:00 na tomto odkazu: dobrobot.cz/wimbledonska-raketa-m-vondrousove

O Dobrobotu:

Dobrobot je první dobročinná aukční platforma v Česku. Propojuje neziskové organizace, firmy a individuální dárce a podporuje ty, pro které je veřejně prospěšná činnost náplní práce a posláním. Více informací naleznete na www.dobrobot.cz.