Brno pod novým koučem bodovalo i podruhé, rezerva Sigmy vyhrála počtvrté v řadě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Brno pod novým koučem bodovalo i podruhé, rezerva Sigmy vyhrála počtvrté v řadě
Aktualizováno
Brno bodovalo podruhé v řadě, s Vyškovem remizovalo 1:1.
Brno bodovalo podruhé v řadě, s Vyškovem remizovalo 1:1.Profimedia
Vyškov remizoval ve šlágru 24. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Brnem 1:1 a nevyužil šanci posunout se minimálně do neděle do čela neúplné tabulky. Na druhém místě ztrácí MFK bod na vedoucí Duklu, která má k dobru nedělní utkání v Kroměříži. Zbrojovka bodovala i ve druhém duelu po trenérské změně a patří jí devátá pozice. B-tým Olomouce zvítězil počtvrté za sebou, tentokrát v Líšni 2:1. Střed Příbrami s Táborskem skončil remízou 1:1.

Vyškov – Zbrojovka Brno 1:1

O postup bojující domácí měli k uzmutí tří bodů blíž. První velkou minelu v rozehrávce Fostera Gyamfiho sice ještě nevyužili, druhý zkrat dvacetiletého Ghaňana už ovšem Issa Fomba potrestal. Brněnský celek však nesložil zbraně a v 78. minutě se po nahrávce Denise Granečného radoval z remízové trefy Denise Alijagiče. Flinta tak pod novým trenérem Lukášem Křížem získala po triumfu nad Jihlavou další bod, Vyškov si naopak v boji o titul připsal nechtěnou ztrátu.

Líšeň – Sigma Olomouc B 1:2

Marvany přitom poslal do vedení Pavel Sokol, jehož trefa se dlouho zdála býti vítěznou. Ve druhém dějství se ovšem nechal za dvě žluté karty v rozmezí osmi minut vyloučit Marek Polášek, jenž se ve středu blýskl hattrickem na stadionu Vlašimi. Hanáci následně přesilovku využili k pozdnímu obratu, přičemž o vítěznou branku se postaral stabilní člen A-týmu Jan Fortelný. Rezerva Sigmy ovládla páté z posledních šesti utkání.

Příbram – Táborsko 1:1

Přibram poprvé od zimní pauzy na domácí půdě bodovala. Konečný výsledek určila již 21. minuta, kdy na brzkou trefu obránce hostů Pavla Nováka odpověděl kmenový útočník Sparty Ondřej Novotný, který v únoru přišel na hostování do celku ze středních Čech znovu po dvou letech.

Tabulka FNL