Vsetín prohrál těsné derby se Zlínem, Slavia po porážce spadla na poslední místo

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Vsetín prohrál těsné derby se Zlínem, Slavia po porážce spadla na poslední místo
Zdeněk Čáp uspěl v nájezdech.
Zdeněk Čáp uspěl v nájezdech.Profimedia
Hokejisté Vsetína prohráli v 35. kole Chance ligy v repríze loňského finále doma se Zlínem 1:2 po samostatných nájezdech a z druhého místa ztrácejí na vedoucí Porubu už 20 bodů. Ostravané vyhráli ve svém azylu v Kravařích nad Jihlavou 3:1. Na chvostu tabulky Znojmo zvítězilo na ledě Slavie 5:3 a poslalo Pražany na poslední místo.

Slavia – Znojmo 3:5

Znojemští Orli oslavili teprve druhé vítězství z posledních šesti zápasů. Slavia po dvou výhrách vyšla podruhé za sebou naprázdno. Čtyřmi body za gól a tři asistence pomohl k výhře Tomáš Svoboda, brankou a dvěma přihrávkami Martin Šťovíček.

Poruba – Jihlava 3:1

Poruba uspěla posedmé v řadě. V čase 5:43 ji dostal do vedení obránce Lukáš Doudera a v úvodu závěrečné části zvýšil Vojtěch Střondala. V 52. minutě vrátil Duklu do hry bek Jan Střejček, ale 38 sekund před koncem při power play zpečetil výsledek do prázdné branky Ondrej Šedivý.

Kolín – Prostějov 4:3sn

Po třech porážkách zabral Kolín, který doma zdolal třetí Prostějov 4:3 po samostatných nájezdech. Jestřábi i tak bodovali pošesté za sebou a teprve podruhé z toho prohráli. Gólem a asistencí přispěl k úspěchu Kozlů obránce René Piegl. V rozstřelu rozhodl Matěj Chalupa.

Litoměřice – Sokolov 2:0

Poprvé po šesti utkáních, z nichž pět vyhrál, nebodoval Sokolov, který prohrál v Litoměřicích 0:2. Stadion vystřídal Baník na páté pozici, brankou a asistencí k tomu přispěl Fin Markus Korkiakoski. Gólman Oldřich Cichoň pochytal 34 střel a udržel poprvé v sezoně nulu.

Přerov – Pardubice B 5:2

Přerov po šesti porážkách podruhé za sebou uspěl a vyhrál nad Pardubicemi B 5:2 i díky dvěma trefám beka Jiřího Krisla.

Vsetín – Zlín 1:2sn

Do valašského derby lépe vstoupil obhájce triumfu Zlín. V čase 2:34 otevřel skóre Michal Gago, který se dostal za obranu a překonal gólmana Maxima Žukova. V 25. minutě vyrovnal střelou z levého kruhu Pavel Klhůfek. Duel dospěl do nájezdů a v nich se prosadili jen hostující Jakub Šlahař a Zdeněk Čáp. Berani vyhráli třetí z posledních čtyř utkání, Vsetín si připsal druhou porážku za sebou.

Třebíč – Frýdek-Místek 3:0

Čtvrtá Třebíč doma porazila Frýdek-Místek 3:0 a dvěma góly to zařídil David Michálek. První čisté konto v ročníku si připsal díky 25 úspěšným zákrokům Pavel Jekel.

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Livesport