Sparta loupila v Pardubicích, Třinec dal Liberci pět gólů, Kladno padlo potřinácté v řadě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparta loupila v Pardubicích, Třinec dal Liberci pět gólů, Kladno padlo potřinácté v řadě

Aktualizováno
Podaří se Pardubicím opět porazit Spartu?
Podaří se Pardubicím opět porazit Spartu?Profimedia
Hokejisté Liberce ve 42. kole Tipsport extraligy zavítali na led Ocelářů, ale body si zpět nevezou. Rozjetí domácí vyhráli na svém kluzišti posedmé v řadě, tentokrát zvítězili 5:1. Třináctou prohru v řadě naopak zaznamenalo Kladno, které padlo 2:4 s Vítkovicemi. Jednoznačný šlágr kola v Pardubicích ovládli hosté, Sparta vyhrála těsné utkání 3:1.

Třinec – Liberec 5:1

Martin Růžička se podepsal pod výhru třemi body (1+2) a odpoutal se v přímém souboji o vedoucí příčku v tabulce produktivity od Tomáše Filippiho, který vyšel naprázdno. Oceláři před rozdílovým gólem, který vstřelil Martin Marinčin, ubránili 89 sekund dlouhé oslabení tří proti pěti.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Motor ČB – Plzeň 4:3

České Budějovice bodovaly počtvrté za sebou a bodově se dotáhly na čtvrtý Litvínov. Plzeň prohrála pošesté v řadě a klesla na 12. místo tabulky. Dvěma góly a asistencí se na výhře Motoru podílel útočník Jáchym Kondelík.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Karlovy Vary – Olomouc 1:3

Olomouc porazila Karlovy Vary i počtvrté v sezoně. Domácí sice vedli 1:0, ale Hanáci vývoj otočili, vítěznou branku vstřelil ve 25. minutě Silvestr Kusko. Moravané si tak pojistili deváté místo, na svého dnešního soupeře mají náskok osmi bodů.

Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:1

Mladá Boleslav se vzdálila poslednímu Kladnu na deset bodů. Utkání rozhodl ve 42. minutě v přesilové hře útočník Pavol Skalický. Východočeši vyšli po sedmi zápasech bodově naprázdno.

Vítkovice – Kladno 4:2

Hattrickem se na výhře podílel útočník Petr Fridrich. Vítkovičtí po dvou porážkách v nejvyšší soutěži opět naplno bodovali. Středočeši naopak prohráli potřinácté v řadě a zůstávají na posledním místě tabulky. Na třináctou Mladou Boleslav nově ztrácí už deset bodů.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Pardubice – Sparta 1:3

Domácí poprvé od 10. prosince 2023 v extralize nebodovali a Sparta tak snížila svůj odstup na Dynamo na pět bodů. Východočeši ale mají dvě utkání k dobru. Všechny branky padly v přesilových hrách, domácí zásluhou Patrika Poulíčka vedli, poté se ale prosazovali jen hosté. Gól a dvě asistence si v dresu Sparty připsal Pavel Kousal.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Tabulka Tipsport extraligy