Koblasa rozhodl přestřelku na Spartě, Kladno vyšlo podruhé za sebou bodově naprázdno

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Koblasa rozhodl přestřelku na Spartě, Kladno vyšlo podruhé za sebou bodově naprázdno
Petr Koblasa trefil výhru na ledě Sparty.
Petr Koblasa trefil výhru na ledě Sparty.Profimedia
Hokejisté Karlových Varů slaví druhou výhru v sezoně, v 7. kole zvítězili na ledě pražské Sparty 5:4 v prodloužení. Rozhodl v 63. minutě útočník Petr Koblasa (28). Mladá Boleslav vyhrála i čtvrtý domácí duel ročníku, Kladno porazila 4:0. Rytíři vyšli podruhé za sebou bodově naprázdno. Lídrem extraligy jsou znovu Pardubice, které porazily České Budějovice 6:1.

Mladá Boleslav porazila Kladno 4:0. Bruslaři vyhráli i čtvrtý domácí zápas sezony, Rytíři naopak vyšli podruhé za sebou bodově naprázdno. Góly vítězů dali Pavel Kousal, Tomáš Fořt, Matyáš Kantner a Jan Stránský, jenž si připsal navrch i dvě asistence. První čisté konto v sezoně vychytal Filip Novotný.

Utkání Mladá Boleslav - Kladno

Karlovy Vary vyhrály na ledě Sparty 5:4 v prodloužení a připsali si druhé vítězství v sezoně. Utkání rozhodl v 63. minutě Petr Koblasa. Pražanům nepomohly ani dvě branky Davida Němečka a nenavázali tak na předešlé tři výhry.

Utkání Sparta - Karlovy Vary

Kometa Brno zvítězila na ledě Plzně 4:3 v prodloužení a připsala si druhou výhru za sebou. Domácí sice po první třetině drželi vedení, ale hosté skóre v prostřední části otočili. Na 3:3 sice dokázal ještě do druhé pauzy vyrovnat Kryštof Hrabík, po bezbrankové třetí třetině ovšem přisoudil dva body Kometě trefou v prodloužení Radek Koblížek. Indiáni sice bodovali potřetí v řadě, ale připsali si už pátou porážku v nové sezoně.

Utkání Plzeň - Kometa Brno

Olomouc zvítězila nad Vítkovicemi 5:4 po samostatných nájezdech a sesadila Ostravany z čela tabulky. O páté výhře Hanáků ze šesti zápasů v sezoně rozhodl v desáté sérii rozstřelu Lukáš Nahodil.

Utkání Olomouc - Vítkovice

Pardubice porazily České Budějovice 6:1 a na čtvrtý pokus dosáhli doma na tříbodovou výhru. Posunuli se díky domu do čela tabulky o bod před Vítkovice. Motor si připsal čtvrtou porážku za sebou. O vítězství domácích se postaralo šest různých střelců.

Utkání Pardubice - České Budějovice

Liberec vyhrál na ledě mistrovského Třince 4:3 v prodloužení. I sedmý zápas hostů v sezoně skončil po základní hrací době nerozhodně a rozhodl jej v čase 61:21 T.J. Melancon. Oceláři získali doma na čtvrtý pokus první bod sezony zásluhou tří gólů v přesilových hrách a formě Martina Růžičky. Domácí kanonýr si kromě vedle přihrávek připsal i 300. gól v soutěži a v historickém pořadí samostatné české extraligy se posunul na jedenácté místo.

Utkání Třinec - Liberec

Hokejisté posledního Litvínova zvítězili doma nad Hradcem Králové 3:2, přestože po dvou třetinách prohrávali 0:2. V šestém utkání v sezoně oslavili premiérové vítězství. Dvěma góly zahájil obrat Andrej Kudrna a v čase 50:25 rozhodl další útočník Šimon Stránský.

Utkání Litvínov - Mountfield

Tabulka Tipsport extraligy