Cremonese mělo v Turíně našlápnuto k první výhře, naděje hostům zhatil Singo

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Cremonese mělo v Turíně našlápnuto k první výhře, naděje hostům zhatil Singo

Turín nad Cremonese vedl, pak prohrával a nakone bral remízu 2:2.
Turín nad Cremonese vedl, pak prohrával a nakone bral remízu 2:2.AFP
Favorizovaný FC Turín v dohrávce 23. kola Serie A zaváhal, když na vlastní půdě pouze remizoval s Cremonese 2:2. Domácí měli dobrý první poločas, ve kterém se z penalty prosadil Antonio Sanabria (26). Po změně stran ovšem hosté zabrali a dokonce dokázali duel otočit. Vedení jim ovšem vydrželo pouhých pět minut, než srovnal Stephane Singo (22). Zisk bodu tak nakonec tým z Cremony příliš nenadchl, jelikož se stále topí na poslední příčce tabulky bez jediného vítězství. David Zima (22) kvůli zranění nehrál.

FC Turín –⁠ Cremonese 2:2

Domácí mohli jít už v 15. minutě do vedení. Aleksej Mirančuk vyslal do šance Sanabriu, ten však v souboji jeden na jednoho s brankářem Marcem Carnesecchim neobstál. Jen o minutu později se do vápna dostal s míčem Yann Karamoh, branku ale svou pumelicí vysoko přestřelil. Tlak Turína dovršil faulem ve vápně, kterého se dopustil Leonardo Sernicola na Ivana Iliče. Penaltu bezpečně proměnil Sanabria.

Tým z Cremony gól do šatny nakopnul a po návratu na trávník zabral. Už po devíti minutách druhé půle se střelou z hranice vápna na zadní tyč prosadil Frank Tsadjout. Otočit vývoj zápasu chtěl Charles Pickel, jenž zkusil své štěstí ze střední vzdálenosti. Jeho pokus do pravého horního rohu ale vytěsnil oslavenec 26. narozenin Vanja Milinkovič-Savič.

Statistiky zápasu FC Turín –⁠ Cremonese
Statistiky zápasu FC Turín –⁠ Cremonese Opta by Stats Perform

Le Tigri se nakonec přece jen dočkali druhého gólu, když se v 74. minutě dostal k odraženému míči Emanuele Valeri a ranou na bližší tyč nedal srbskému brankáři šanci. Radost jim ale za pět minut zkazil Singo, který svou střelu na přední tyč procpal do sítě.

Tabulka Serie A
Tabulka Serie ALivesport