Messi na olympiádě? Má otevřené dveře, pozvánka přijde, hlásí trenér Mascherano

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Messi na olympiádě? Má otevřené dveře, pozvánka přijde, hlásí trenér Mascherano
Objeví se Messi na olympijských hrách?
Objeví se Messi na olympijských hrách?Reuters
Lionel Messi (36) by si prý mohl zahrát na letošních olympijských hrách v Paříži. Jeden z nejlepších fotbalistů všech dob má podle trenéra argentinské reprezentace do 23 let Javier Mascherano (39) na turnaj otevřené dveře.

Argentina si zajistila účast na olympijských hrách poté, co v neděli porazila Brazílii 1:0 ve finále čtyřčlenného jihoamerického kvalifikačního turnaje. Na otázku ohledně možnosti, že by 36letý Messi mohl hrát v Paříži, odpověděl jeho bývalý spoluhráč z Argentiny a Barcelony Mascherano novinářům celkem jasně.

"Každý zná můj vztah s Leem a přátelství, které jsme si vytvořili. Vždycky jsem říkal, že hráč jako Leo má otevřené dveře a jeho nominace bude samozřejmě záviset na něm, na jeho rozhodnutích a na jeho čase. Ale pozvánka určitě bude," řekl.

Útočník Interu Miami Messi, který dovedl Argentinu k vítězství na mistrovství světa 2022 v Kataru, získal s národním týmem zlato na olympijských hrách v Pekingu v roce 2008.

Mužský turnaj na pařížské olympiádě se uskuteční od 24. července do 9. srpna. Týmy mohou mít v nominaci tři hráče starší 23 let (narozené před 1. lednem 2001).