Plzeň dostala od Hradce Králové pět gólů. Mladá Boleslav otočila duel s Brnem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň dostala od Hradce Králové pět gólů. Mladá Boleslav otočila duel s Brnem

Aktualizováno
Plzeň dostala od Hradce Králové pět gólů. Mladá Boleslav otočila duel s Brnem
Plzeň dostala od Hradce Králové pět gólů. Mladá Boleslav otočila duel s BrnemProfimedia
Plzeň prohrála v 9. kole extraligy na domácí půdě s Hradcem Králové 2:5. Poprvé v české nejvyšší soutěži se v utkání prosadil Lukáš Pajer (19). Obtížný zápas prožila Mladá Boleslav, která prohrávala proti Brnu o dvě branky, nakonec však duel ovládla 3:2 a připsala si už pátou domácí výhru v letošní sezoně.

Mladá Boleslav porazila Kometu Brno 3:2 a vyhrála doma pátý ze šesti zápasů v sezoně. Bruslařský klub prohrával už 0:2 a obrat dokonal dvěma góly ve třetí třetině útočník Pavel Kousal, který rozhodl v čase 57:27 v přesilové hře. Kometa neuspěla po sérii tří vítězství.

Statistiky utkání Mladá Boleslav – Brno

Hradec Králové zvítězil na ledě Plzně 5:2 a odčinil předchozí dvě porážky. Domácí sice po první třetině drželi hubené vedení, ale hosté dvěma góly v prostřední části skóre otočili a navíc ubránili oslabení ve třech. Hradecké dva slepené góly z úvodu třetí dvacetiminutovky Plzeň definitivně zlomily a ukončily její čtyřzápasovou bodovou sérii. Indiáni tak doma prohráli čtvrtý z pěti duelů v nové sezoně.

Statistiky utkání Plzeň – Hradec Králové

Olomouc porazila Kladno 3:0 a vyhrála doma čtvrtý z pěti zápasů v sezoně. Druhým čistým kontem v ročníku k tomu přispěl slovenský brankář Branislav Konrád. Rytíři počtvrté za sebou nebodovali a neskórovali už 223 minut a 32 sekund.

Statistiky utkání Olomouc – Kladno

České Budějovice podlehly doma Vítkovicím 2:3 po samostatných nájezdech a prohrály posedmé za sebou. Motor během této série získal jen tři body. Ostravané zabrali po dvou prohrách v řadě a vítězným gólem v rozstřelu o tom rozhodl lotyšský útočník Roberts Bukarts.

Statistiky utkání České Budějovice – Vítkovice

Třinec porazil na svém ledě Litvínov 4:1 a na pátý pokus doma poprvé vyhrál. Hlavní postavou zápasu se stal Marko Daňo, který měl v čase 7:17 na kontě hattrick a v této sezoně už dal osm branek. Náskok zvýšil v 51. minutě Libor Hudáček, který skóroval za Oceláře v extralize poprvé. Čestný úspěch hostů zaznamenal v závěru z úniku Patrik Zdráhal.

Statistiky zápasu Třinec – Litvínov

Karlovy Vary vyhrály po obratu na ledě lídra Pardubic 4:2 a posunuly se z posledního na 11. místo. Západočeši ještě po druhé třetině prohrávali 1:2, ale v posledním dějství třemi góly otočili stav zápasu. Shodně gólem a asistencí k tomu pomohli Jiří Černoch, Petr Koblasa a kapitán Tomáš Vondráček. Dynamo poprvé v sezoně nebodovalo a potřetí prohrálo.

Statistiky utkání Pardubice – Karlovy Vary

Tabulka extraligy k 9. 10. 2022
Tabulka extraligy k 9. 10. 2022Flashscore