Tennis Tracker: Djokovič hrát v Torontu nebude, odhlásil se kvůli únavě z Wimbledonu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Djokovič hrát v Torontu nebude, odhlásil se kvůli únavě z Wimbledonu

Novak Djokovič se odhlásil z turnaje v Torontu.
Novak Djokovič se odhlásil z turnaje v Torontu.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 24. července?
Moment dne ATP ze zápasu Ajdukovič –⁠ Prizmič
Livesport CZ
Moment dne WTA z utkání Teichmannová –⁠ Andrejevová
Livesport CZ

23:40 – Marin Čilič odehrál na domácím antukovém podniku v Umagu, kde před 11 lety triumfoval a ve finále byl i o rok dříve, svůj první soutěžní zápas od ledna a teprve druhý v letošní sezoně. Grandslamový šampion vracející se po operaci kolene nestačil v prvním kole 4:6, 3:6 na kvalifikanta Flavia Cobolliho.

23:11 – Jednašedesátý hráč světa Daniel Altmaier zvládl vstup do domácího turnaje v Hamburku, když zkušeného Francouze Richarda Gasqueta porazil 7:5, 6:4. Ve druhém kole může německý hráč narazit na Andreje Rubljova.

Sestřih utkání Altmeier –⁠ Gasquet
Livesport CZ

20:57 – Bernarda Peraová v Hamburku úspěšně odstartovala útok na zopakování loňského triumfu. Američanka, která obhajovala titul už před týdnem v Budapešti, kde vypadla v prvním kole, měla na úvod nečekané potíže. Nasazená trojka bojovala skoro dvě hodiny se Zeynep Sönmezovou, 201. hráčku světa přetlačila 6:2, 1:6, 6:4. O čtvrtfinále se utká s Kaiou Kanepiovou.

Sestřih zápasu Peraová –⁠ Sönmezová
Livesport CZ

20:52 – "Než jsem tu vyhrál, jezdil jsem sem mnohokrát na juniorské turnaje, na tenisové kempy. Takže jsem tady byl tak desetkrát, patnáctkrát v životě a vždycky jsem si to tu moc užil. Nevím, proč mi tak trval ose sem vrátit, ale teď jsem šťastný, že jsem tady," vyprávěl po triumfu nad Bagnisem Thiem.

Pozápasový ohlas Thiema.
Livesport CZ

20:21 – Nejvýše nasazený Jiří Lehečka odstartuje své působení na podniku ATP 250 v chorvatském Umagu premiérovým soubojem s bývalou světovou trojkou a grandslamovým šampionem Dominikem Thiemem. Rakušan, který se už několik let trápí, si v úvodním kole poradil 6:4, 7:5 s Facundem Bagnisem a vyhrál v tomto dějišti i pátý zápas.

Sestřih zápasu Thiem –⁠ Bagnis
Livesport CZ

16:57 – Nadia Podoroská vstoupila do antukového turnaje v Hamburku vítězstvím 6:1, 7:5 nad Bulharkou Viktorijí Tomovovou. Ve druhém kolem vyzve argentinská hráčka vítězku zápasu mezi Arantxou Rusovou a Mariou Timofejevovou.

Sestřih zápasu Tomovová – Podoroská
Livesport CZ

16:53 – Po Lindě Noskové zvládla první kolo čtyřhry ve Varšavě také Linda Fruhvirtová. Společně se zkušenou Němkou Laurou Siegemundovou si poradily 6:7, 6:1, 10:5 s thajskou dvojicí Luksika Kumkhumová, Peangtarn Plipuechová.

15:49 – Srbský tenista Laslo Djere si na antuce v Hamburku poradil s favorizovaným Argentincem Thomasem Martínem Etcheverrym, zvítězil 7:6, 6:3 a postoupil do druhého kola.

Sestřih zápasu Djere – Etcheverry
Livesport CZ

15:10 – Kolumbijská tenistka Camila Osoriová zvládla první kolo na turnaji v německé Hamburgu a po dvou hladkých setech postoupila přes Rusku Kamillu Rachimovovou (6:4, 6:3).

Sestřih zápasu Osoriová – Rachimovová.
Livesport CZ

14:02 – Linda Nosková s Xiyu Wang porazily v prvním kole čtyřhry ve Varšavě 6:3, 6:2 nasazené jedničky Shuai Zhang a Lin Zhu a postoupily do čtvrtfinále.

07:28 – Druhý hráč světového žebříčku Novak Djokovič se odhlásil z turnaje Masters v Torontu, kde mohl začátkem srpna usilovat o pátý titul. Srbský tenista je stále unavený po prohraném wimbledonském s Carlosem Alcarazem. Jeho neúčast v neděli oznámili pořadatelé kanadského turnaje.

06:11 – Celkem 14 singlových zápasů nabídne v pondělí turnaj kategorie ATP 500 a WTA 250, který hostí německý Hamburk. Na tamních antukových dvorcích se mimo jiné představí 34. hráč světa Tomás Martín Etcheverry či zkušený Francouz Richard Gasquet.

Výsledky ATP Hamburk