Kroos si dotančí pro desetiletku. V Bílém baletu bude pokračovat i v příští sezoně

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kroos si dotančí pro desetiletku. V Bílém baletu bude pokračovat i v příští sezoně

Toni Kroos bude i nadále působit v Realu Madrid.
Toni Kroos bude i nadále působit v Realu Madrid.AFP
Real Madrid se bude i nadále spoléhat na Toniho Kroose (33). Obě strany byly několik týdnů domluvené na ročním prodloužení smlouvy a nyní došlo k oficiálnímu potvrzení.

Kroos dlouhodobě patří k oporám Bílého baletu, s nímž ale nezažil vydařenou sezonu, Real se musel v LaLize sklonit před Barcelonou a ze zisku trofeje se neradoval ani v Lize mistrů.

Španělský velkoklub se navíc vyrovnává s odchodem Karima Benzemy, další dlouholetá stálice však zůstává, Kroos bude za Real Madrid nastupovat i během nadcházející sezony.

Bývalý německý reprezentant prodloužením smlouvy završí v Bílém baletu desetiletku. Kroos dosud za Real nastoupil do 417 soutěžních utkání s bilancí 27 gólů a 89 asistencí. Kromě zisku tří španělských titulů se podílel čtyřech triumfech v Lize mistrů a řadě dalších trofejí.

"Pro mě je důležité přestat jednou na vysoké úrovni a ne se nějak tři roky protloukat jen proto, abych byl u toho. Proto je pro mě jednodušší dívat se rok dopředu než dva," citovala Kroose agentura SID. "Pořád mám chuť a cítím se dobře. A mohu říct, že se pořád cítím důležitý," dodal hráč se 106 reprezentačními starty, který v národním týmu skončil v roce 2021.

Fotbalové přestupy a spekulace