Tennis Tracker: Thiem v Paříži utekl Wawrinkovi z mečbolu a postoupil do druhého kola

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Thiem v Paříži utekl Wawrinkovi z mečbolu a postoupil do druhého kola
Dominic Thiem potřebuje znovu najít ztracenou formu.
Dominic Thiem potřebuje znovu najít ztracenou formu.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 31. října?
Moment dne ATP ze zápasu Márton Fucsovics – Alexander Zverev
Livesport
Moment dne WTA ze zápasu Coco Gauffová – Ons Jabeurová.
Livesport

23:57Andrej Rubljov na Masters v Paříži přestřílel Jošihita Nišioku na vítězné údery 36:10, zvítězil 6:4, 6:3 a až na třetím individuálním turnaji na tvrdém povrchu Japonce porazil. O premiérové čtvrtfinále v hale Bercy si zahraje s Tommym Paulem, nebo Boticem Van de Zandschulpem.

22:50Barbora Krejčíková (27) a Kateřina Siniaková (27) při svém pátém startu na Turnaji mistryň poprvé nezvládly své úvodní vystoupení. V mexickém Cancúnu předloňské šampionky prohrály navzdory velkému obratu ve druhém setu po utrápeném výkonu 3:6, 7:6 5:10 s Laurou Siegemundovou (35) a Věrou Zvonarevovou (39) a hned zkraje si zkomplikovaly cestu za obhajobou loňského finále.

22:31Carlos Alcaraz po více než roce nezvládl svůj úvodní zápas na turnaji a po wimbledonském triumfu pokračuje v matných výkonech. Na Masters 1000 v Paříži ve svém prvním letošním zápase v nepříliš oblíbené hale nestačil na rozehraného ruského kvalifikanta Romana Safiullina, který porazil světovou dvojku 6:3, 6:4 a připsal si nejcennější skalp.

Sestřih zápasu Roman Safiullin – Carlos Alcaraz
Livesport

21:42Dalibor Svrčina zakončil sérii čtyř antukových challengerů v Jižní Americe s pasivní bilancí 3 výhry a 4 porážky. V ekvádorském Guayaquilu 21letý český tenista skončil v prvním kole na raketě Itala Luciana Darderiho, kterému podlehl 2:6, 3:6.

20:44 – 37letý Gaël Monfils skončil na domácím Masters 1000 v Paříži v prvním kole. Francouzský finalista z let 2009 a 2010 ve druhém setu nevyužil mečbol proti Argentinci Franciscu Cerúndolovi a prohrál 6:4, 6:7, 5:7.

Sestřih zápasu Gaël Monfils – Francisco Cerúndolo
Livesport

17:32Félix Auger-Aliassime dva dny po triumfu v Basileji přidal šestou výhru v řadě. Za obhajobou semifinále na Masters 1000 v Paříži vykročil vítězstvím 7:6, 6:4 nad Němcem Janem-Lennardem Struffem a může se chystat na souboj s Řekem Stefanosem Tsitsipasem (h2h 3:5).

15:57Taylor Fritz si na probíhajícím Masters v Paříži přivodil zranění břišního svalu a k utkání druhého kola s Danielem Altmaierem nenastoupí. Američan tak přišel o šanci kvalifikovat se na Turnaj mistrů v Turíně.

15:27 Hubert Hurkacz v úvodním kole na Masters v Paříži přetlačil 6:3, 6:7, 6:3 Sebastiana Kordu, ačkoli nedopodával druhou sadu a v tie-breaku nevyužil mečbol. Nejlepší polský tenista tak dál bojuje o účast na Turnaji mistrů, v živém hodnocení sezony odsunul z devátého místa Taylora Fritze. O postup do osmifinále se utká s Robertem Bautistou.

13:56Novak Djokovič odehraje na Masters v Paříži svůj první turnajový zápas od triumfu na US Open, kde ziskem 24. grandslamové trofeje vyrovnal absolutní rekord. Loňský finalista a šestinásobný šampion začne v hale Bercy proti Tomásovi Martínovi Etcheverrymu, který po odvráceném mečbolu zdolal 4:6, 7:6, 6:4 krajana svého příštího soupeře Miomira Kecmanoviče.

13:50Alexander Zverev měl v úvodním kole na Masters v Paříži nečekané potíže v premiérovém souboji s kvalifikantem Mártonem Fucsovicsem. Nasazený Němec ale nakonec po více než dvou a půl hodinách boje zvítězil 4:6, 7:5, 6:4 a zase je o kousek blíž startu na Turnaji mistrů v Turíně. Dalším soupeřem finalisty ročníku 2020 bude Ugo Humbert, nebo Marcos Giron.

Sestřih zápasu Márton Fucsovics – Alexander Zverev.
Livesport

13:37Andrew Paulson na challengeru v německém Ismaningu po více než dvou hodinách udolal v souboji kvalifikantů 6:4, 6:7, 6:3 domácího Louise Wesselse a postoupil do druhého kola. O své druhé letošní a zároveň kariérní čtvrtfinále na challengerech bude 21letý Čech usilovat proti dalšímu domácímu zástupci Timovi Stodderovi.

09:01 – "Začala jsem dobře. Vedla jsem 5:2 a dvakrát servírovala. Ona pak zahrála ty gamy dobře, nebylo tam toho moc, co bych udělala špatně. Druhý set už byl na jednu bránu, ona hrála fakt dobře a já už nedokázala najít rytmus. Začínaly jsme v horku a dusnu. Potom už bylo vedro menší, ale dusno je tu pořád. Člověk si pak musí zvyknout na ta světla, což je těžší. Ale jsme na to zvyklé a myslím, že to bylo v pohodě," komentovala Markéta Vondroušová svůj premiérový zápas na Turnaji mistryň, v němž podlehla 6:7, 0:6 Polce Ize Šwiatekové..

Rozhovor s Markétou Vondroušovou po premiéře na Turnaji mistryň
Livesport

08:47 – "Snažila jsem být tou agresivní hráčkou. Ona hraje skvělý tenis, když je agresivní a k tomu umí hrát drop shoty. Navíc má dobrou variabilitu úderů. Já se snažila dělat to nejlepší pro mě, držet míčky nízko a čekat na správný okamžik, abych trefila vítězný úder," řekla Coco Gauffová po drtivé výhře 6:0, 6:1 nad Ons Jabeurovou.

Rozhovor s Coco Gauffovou po premiérové výhře na Turnaji mistryň
Livesport

08:39 – "Myslím, že ani v prvním setu jsem nehrála špatně. Jen jsem vždycky udělala chybu na konci výměny. Věděla jsem, že nemusím nic moc měnit ani riskovat. Jen jsem potřebovala zpřesnit hru," řekla Iga Šwiateková po výhře nad Markétou Vondroušovou.

Rozhovor s Igou Šwiatekovou po výhře nad Markétou Vondroušovou.
Livesport

05:10 – Devatenáctiletá Američanka Coco Gauffová si na čtvrtý pokus připsala první vyhraný set i zápas na Turnaji mistryň. Do letošního ročníku vstoupila vítězka US Open drtivou výhrou 6:0, 6:1 nad Tunisankou Ons Jabeurovou.

Sestřih zápasu Coco Gauffová – Ons Jabeurová
Livesport

05:03 – Dominic Thiem v nočním utkání na halovém Masters 1000 v Paříži zdolal v závěru sezony unaveného Stana Wawrinku. V rozhodujícím setu rakouský tenista prohrával 3:5 a byl jediný míček od porážky, mečbol ale odvrátil, získal čtyři gamy v řadě a po výhře 3:6, 6:3, 7:5 upravil vzájemnou bilanci na 2:3. Ve druhém kole vyzve dánského obhájce titulu Holgera Runeho (h2h 0:1).

Sestřih zápasu Dominic Thiem – Stan Wawrinka
Livesport

04:58 – Markéta Vondroušová si premiéru na Turnaji mistryň výhrou neosladila. Wimbledonská šampionka v mexickém Cancúnu nestačila na světovou dvojku a vítězku Roland Garros Igu Šwiatekovou, když v prvním setu neudržela vedení 5:2 s dvěma brejky a nakonec prohrála 6:7, 0:6.

Sestřih zápasu Iga Šwiateková – Markéta Vondroušová
Livesport

00:27 – Richard Gasquet na domácím halovém Masters 1000 v Paříži prohrál divoký zápas se světovou dvanáctkou Tommym Paulem. 37letý francouzský veterán podlehl americkému favoritovi 6:0, 3:6, 6:7, přestože ve třetím setu vedl 5:2 se dvěma brejky v zádech a v rozhodujícím tie-breaku měl za stavu 6:3 tři mečboly v řadě.