Tennis Tracker: Krejčíková vystavila finálové stop divoké kartě jako třetí hráčka na okruhu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Krejčíková vystavila finálové stop divoké kartě jako třetí hráčka na okruhu

Barbora Krejčíková zastavila ve finále spanilou jízdu domácí Sofie Keninové.
Barbora Krejčíková zastavila ve finále spanilou jízdu domácí Sofie Keninové.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 18. září?
Moment dne WTA ze zápasu Peyton Stearnsová a Caroline Dolehideová
Livesport

23:32Karolína Plíšková již pět měsíců dlouhé čekání na sérii dvou výher po sobě neukončila ani na podniku WTA 1000 v Guadalajaře, byť byla dvakrát papírovou favoritkou. Ve druhém kole znovu po sedmi týdnech nestačila na Američanku ze druhé světové stovky Hailey Baptisteovou, v Mexiku prohrála po téměř tříhodinovém marném boji 6:7, 7:5, 6:7, přestože v prvním setu vedla 5:3, ve třetím 5:2 a měla i mečbol.

Sestřih zápasu Plíšková – Baptisteová.
Livesport

21:00Camila Giorgiová se letos už potřetí střetla s Majar Šarífovou a vzájemnou bilanci upravila na 2:1. Na akci WTA 1000 v  mexické Guadalajaře zkušená Italka zvítězila nad žebříčkově lépe postavenou Egypťankou 7:5, 6:3 a postoupila do druhého kola, v němž se utká se Španělkou Cristinou Bucsaovou (h2h 0:0).

20:34 – 66. hráčka světa Magdalena Frechová v mexické Guadalajaře deklasovala 6:1, 6:2 sousedku ze světového žebříku Camilu Osoriovou z Kolumbie a i s úroky jí vrátila pouhý týden starou třísetovou porážku ze San Diega. O postup do osmifinále se polská tenistka utká s Jekatěrinou Alexandrovovou (h2h 2:1).

20:31 – Brazilka Beatriz Haddadová Maiaová musela kvůli nepříjemné nehodě vzdát start na turnaji WTA 1000 v Guadalajaře. Světová osmnáctka na sociálních sítích oznámila, že si v hotelu ve sprše ošklivě poranila ruce. Hluboké řezné rány tenistce museli ošetřit v nemocnici.

20:25Viktoria Azarenková vykročila za obhajbou semifinále na podniku WTA 1000 v Guadalajaře drtivou výhrou 6:1, 6:1 nad americkou teenagerkou Robin Montgomeryovou. Ve druhém kole na bývalou světovou jedničku čeká Ukrajinka Dajana Jastremská (h2h 1:1).

15:47Magda Linetteová až při třetím startu přešla přes úvodní kolo v čínském Guangzhou. Nasazená jednička přehrála po obratu 6:7, 6:0, 6:2 Jodie Burrageovou a o první sérii dvou výher od Wimbledonu si zahraje s Darjou Savilleovou, nebo Annou-Lenou Friedsamovou.

13:54 – Mužský tenis se v tomto týdnu po čtyřech letech vrací do Číny, ale momentálně nejlepší hráč světa Novak Djokovič podzimní asijské turné včetně oblíbeného Masters v Šanghaji kompletně vynechá. Informaci potvrdil na sociálních sítích sám rekordman v počtu grandslamových trofejí. Turnaje na asijském kontinentu ale budou mít i tak hvězdné obsazení. Více informací najdete v článku.

13:10 – Na podniku ATP 250 v čínském Zhuhai se představí dvě české naděje. Jiří Veselý, který využil chráněného žebříčku, se v prvním kole utká s Lloydem Harrisem a Dalibora Svrčinu čeká domácí divoká karta Zhe Li. Turnajovou jedničkou je Karen Chačanov a asijské turné zahájí v tomto týdnu také Andy Murray. Rovněž na této akci se bude hrát hlavní soutěž od středy do úterý.

13:08 – Po čtyřech letech se vrátily do kalendáře čínské turnaje. Na ATP 250 v Chengdu bude plnit roli nejvýše nasazeného Alexander Zverev, na opačné straně pavouka je Lorenzo Musetti a volný los v úvodním kole mají také Grigor Dimitrov s Danielem Evansem. Hlavní soutěž začne ve středu a vyvrcholí úterním finále.

11:32Linda Fruhvirtová nemůže najít cestu ven z krize ani na asijských betonech. Bývalá členka TOP 50 žebříčku, která opustila nejlepší stovku pořadí, vypadla po japonské Ósace hned v prvním kole také v čínském Guangzhou. Šampionka loňského podniku WTA v Čennaí nevyužila dva setboly, nestačila 2:6, 6:7 na Claru Tausonovou a připsala si už devátou porážku v řadě. Na vítězství čeká od konce června.

Sestřih zápasu Tausonová – Fruhvirtová.
Livesport

10:12 – Před pár hodinami se rozehrála hlavní soutěž turnaje WTA 250 v čínském Guangzhou. Utkání prvního kola už má úspěšně za sebou Rebeka Masárová. Nasazená pětka si poradila 7:5, 6:2 s Katerynou Baindlovou a zahraje si o první čtvrtfinále na nejvyšší tour po třech měsících.

Sestřih zápasu Baindlová – Masárová.
Livesport

08:35 – Světová čtyřka Holger Rune z Dánska, který nevyhrál už sedm zápasů v řadě, se kvůli zranění zad omluvil z Laver Cupu. Kapitán výběru Evropy Björn Borg tým doplnil o Španěla Alejandra Davidoviche. Soutěž se bude konat od 22. do 24. září v kanadském Vancouveru.

08:02Barbora Krejčíková si po zisku titulu v San Diegu polepšila ve světovém žebříčku na desáté místo a v TOP 10 doplnila šestou Markétu Vondroušovou a osmou Karolínu Muchovou. Do čela hodnocení deblistek se počtvrté vyhoupla Kateřina Siniaková, jež na 1. místě zahajuje celkově 115. týden.

06:53Sloane Stephensová vykročila za obhajobou čtvrtfinále na turnaji WTA 1000 v Guadalajaře výhrou 7:5, 6:4 nad z kvalifikace rozehranou krajankou Ann Liovou. Ve druhém kole třicetiletá Američanka narazí na Kolumbijku Emilianu Arangovou, nebo Anastasii Potapovovou.

06:48 – Devětadvacetiletá Kanaďanka Eugenie Buchardová v mexické Guadalajaře porazila 6:1, 7:6 domácí Renatu Zarazuaovou a po 12 měsících vyvhrála zápas v hlavní soutěži turnaje WTA na tvrdém povrchu. Ve druhém kole se bývalá světová pětka a aktuálně až 248. hráčka světa utká s Veronikou Kuděrmetovovou (h2h 2:0).

06:06 – Barbora Krejčíková se po Justine Heninové (proti Samantě Stosurové ve Stuttgartu 2010) a Jeleně Jankovičové (proti Angelique Kerberové v Hongkongu 2015) stala teprve třetí hráčkou tenisové historie, která v tomto století získala titul na okruhu WTA, když ve finále porazila soupeřku s divokou kartou.