Tennis Tracker: Linda Fruhvirtová na "stovce" ve Španělsku skončila už ve čtvrtfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Linda Fruhvirtová na "stovce" ve Španělsku skončila už ve čtvrtfinále

Fruhvirtová překvapivě vypadla na W100 ve Španělsku už ve čtvrtfinále.
Fruhvirtová překvapivě vypadla na W100 ve Španělsku už ve čtvrtfinále.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 27. října?
Moment dne WTA ze zápasu Ljudmila Samsonovová – Veronika Kuděrmetovová
Livesport
Moment dne ATP ze zápasu Tallon Griekspoor – Hubert Hurkacz
Livesport

23:07Jannik Sinner ve čtvrtfinále halové pětistovky ve Vídni porazil 6:3, 6:4 Američana Francese Tiafoea a oplatil mu porážku z předloňského semifinále. V něm letos druhý nasazený Ital, jenž po US Open vyhrál 10 z 11 zápasů, vyzve v souboji již jistých účastníků Turnaje mistrů Andreje Rubljova (h2h 3:2).

Sestřih zápasu Jannik Sinner – Frances Tiafoe
Livesport

22:51 – "Byl to strašně náročný zápas. Tomas hrál skvěle celý turnaj a má za sebou super sezonu. Byl to zábavný zápas. Na konci jsem měl velké štěstí, nikdy v životě jsem ho tolik neměl. Jsem rád, že jsem vyhrál, ale dokážu se vcítit do jeho kůže a vím, jak mu teď je. S úrovní své hry jsem spokojený, byl to fyzicky náročný zápas, jsem na sebe pyšný," řekl Holger Rune po těsné výhře nad Tomásem Martínem Etcheverrym.

Rozhovor s Holgerem Runem po výhře nad Tomásem Martínem Etcheverrym
Livesport

21:48 – Šestý hráč světa Holger Rune se ve čtvrtfinále halového klání ATP 500 v Basileji nadřel na výhru nad argentinským antukářem Tomásem Martínem Etcheverrym. Přemožitele Sebastiana Kordy a Andyho Murrayho udolal 6:1, 3:6, 7:6, byť byl dva míčky od porážky, a pokračuje ve svém nejpovedenějším turnaji od Wimbledonu. O obhájení loňského výsledku si 20letý Dán, který hraje poprvé pod dohledem Borise Beckera a upevňuje si postupovou pozici v boji o Turnaj mistrů, zahraje v odvetě za porážku v loňském finále s Félixem Augerem--Aliassimem, nebo Alexanderem Ševčenkem.

21:29Andrej Rubljov ve Vídni zdolal po dvou a půl hodinách boje 6:1, 6:7, 6:3 Němce Alexandera Zvereva, vyhrál i třetí letošní souboj a vzájemnou bilanci snížil na 3:5. V semifinále čeká na vítěze duelu mezi Jannikem Sinnerem a Francesem Tiafoem. 

Sestřih zápasu Alexander Zverev – Andrej Rubljov
Livesport

18:58Stefanos Tsitsipas na halovém turnaji ATP 500 ve Vídni zdolal po téměř dvou hodinách hry 7:6, 7:5 Chorvata Bornu Goja a znovu se přiblížil svému pátému startu na Turnaji mistrů během pěti let. V semifinále řecký tenista vyzve obhájce titulu Daniila Medveděva (h2h 4:8).

16:36Hubert Hurkacz nevyužil ve čtvrtfinále v Basileji čtyři setboly v úvodní sadě, ale nenechal se rozhodit a po téměř dvouapůlhodinovém boji Tallona Griekspoora nakonec zdolal 6:7, 6:4, 6:4. Šampion nedávného Masters v Šanghaji tak pokračuje v debutu ve švýcarské hale a zase o kousek zvýšil své šance na kvalifikaci na Turnaj mistrů. Na třetí letošní finále zaútočí proti Ugovi Humbertovi, nebo domácímu Dominicovi Strickerovi.

16:32Daniil Medveděv pokračuje v hale ve Vídni v obhajobě loňského triumfu a svou neporazitelnost v tomto dějišti protáhl už na osm utkání. Nejvýše nasazený přetlačil 6:3, 3:6, 6:3 krajana Karena Chačanova a už pojedenácté v sezoně postoupil do semifinále. O již deváté letošní finále bude usilovat proti Stefanosovi Tsitsipasovi, nebo Bornovi Gojovi.

16:24Qinwen Zheng v závěrečném zápase skupinových bojů zdolala 6:4, 1:6, 6:2 grandslamovou šampionku Jelenu Ostapenkovou, s níž vyhrála i třetí vzájemný souboj, a doplnila v semifinále WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai krajanku Lin Zhu, Beatriz Haddadovou Maiaovou a Darju Kasatkinovou.

Sestřih zápasu Jelena Ostapenková – Qinwen Zheng.
Livesport

15:10Linda Fruhvirtová na podniku W100 ve Španělsku zlepšenou formu z posledních týdnů nepotvrdila. Česká teenagerka skončila už ve čtvrtfinále po porážce 4:6, 2:6 s bývalou světovou pětkou a nyní 107. hráčkou světa Sarou Erraniovou.

14:15Ljudmila Samsonovová otočila ve druhém zápase skupiny na WTA Elite Trophy stav 4:6, 0:3, dvakrát podávala na vítězství a měla dva mečboly. Přesto derby s Veronikou Kuděrmetovovou prohrála 4:6, 6:3, 5:7. Do semifinále z Růžové skupiny tak postupuje domácí divoká karta a žebříčkově nejníže postavená účastnice Lin Zhu.

Sestřih zápasu Ljudmila Samsonovová – Veronika Kuděrmetovová.
Livesport

10:48Caroline Garciaová loni posbírala čtyři trofeje včetně triumfu na Turnaji mistryň, ovšem letošní sezonu zakončila bez titulu. Bývalá světová čtyřka vypadla na probíhajícím WTA Elite Trophy už ve skupině, když v přímém souboji o semifinále nestačila 1:6, 6:7 na Beatriz Haddadovou Maiaovou.

Sestřih zápasu Beatriz Haddadová Maiaová – Caroline Garciaová.
Livesport

06:00 – I v pátek budou mít tenosoví fanoušci na co koukat. Ve Švýcarsku i v Rakousku totiž pokračují prestižní turnaje kategorie ATP. V Basileji se o semifinálovou účast utkají například Holger Rune a Tomás Martín Etcheverry. Ve Vídni pak bude k vidění atraktivní americko-italský souboj mezi Francesem Tiafoem a Jannikem Sinnerem.

05:30Félix Auger-Aliassime poprvé od února vyhrál na dvou turnajích po sobě alespoň dva zápasy. Ve čtvrtek večer v Basileji kanadský obhájce titulu přehrál 6:4, 6:2 Nizozemce Botice Van de Zandschulpa a navázal na skalp domácího Leandra Riediho. Ve čtvrtfinále se utká s Alexanderem Ševčenkem (h2h 0:0).