Tennis Tracker: Bartůňková ve Slovinsku vyhrála české derby, v Antalyi postupuje Barnát

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Bartůňková ve Slovinsku vyhrála české derby, v Antalyi postupuje Barnát
Nikola Bartůňková na turnaji W50 ve městě Murska Sobota smetla krajanku Jesiku Malečkovou.
Nikola Bartůňková na turnaji W50 ve městě Murska Sobota smetla krajanku Jesiku Malečkovou.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 28. března?

22:44Jelena Rybakinová uhrála ve druhém setu proti Viktorii Azarenkové pouhých pět fiftýnů, čímž si stanovila nelichotivé a nové osobní maximum. Trojnásobnou šampionku přesto zdolala 6:4, 0:6, 7:6 a znovu po roce postoupila do finále floridské tisícovky. O svůj třetí titul z podniků série WTA 1000 se popere s Jekatěrinou Alexandrovovou, či Danielle Collinsovou. Více informací najdete v článku.

12:38 – Američanka Danielle Collinsová po postupu do semifinále turnaje v Miami potvrdila své rozhodnutí ukončit letos kariéru. Třicetiletá finalistka předloňského Australian Open touží založit rodinu, což jí komplikuje onemocnění revmatoidní artritidou.

Sestřih utkání Zverev – Marozsán

Zverev si s Marozsánem poradil ve dvou setech.
Livesport

Alexander Zverev nedovolil rozjetému Fábiánovi Marozsánovi připsat si už třetí skalp TOP 10 na probíhajícím podniku série Masters v Miami. Finalista ročníku 2018 zvítězil 6:3, 7:5 a o své první finále od zářijového triumfu v Chengdu zabojuje proti předloňskému šampionovi Carlosovi Alcarazovi, nebo Grigorovi Dimitrovovi. Více informací najdete v článku.

12:34 – Pořadatelé nového podniku WTA 250 ve francouzském Rouenu získali další hvězdu. Divokou kartu dostala bývalá světová jednička a čtyřnásobná grandslamová šampionka Naomi Ósakaová. Hlavní soutěž antukového turnaje startuje 15. dubna.

Sestřih utkání Jarry – Medveděv

Obhájce titulu Medveděv v Miami opět neztratil set.
Livesport

Daniil Medveděv ani ve čtvrtém letošním zápase v Miami neztratil set. Obhájce titulu ve čtvrtfinále porazil Chilana Nicoláse Jarryho 6:2, 7:6 a v semifinále vyzve Jannika Sinnera. Proti Italovi zaznamenal poslední výhru právě zde na Floridě v loňském souboji o titul, od té doby s ním prohrál čtyři vzájemné duely v řadě včetně finále letošního Australian Open.

12:19 – Barbora Palicová porazila Anu Konjuhovou 7:6, 6:3 a zajistila si na slovinském turnaji W50 souboj s krajankou Dominikou Šalkovou. Dvacetiletá Češka přidala již páté čtvrtfinále na turnajích ITF v letošní sezóně.

11:53 – Dominika Šalková porazila ve Slovinsku Anetu Kučmovou 6:1, 6:4 a postoupila mezi osmičku nejlepších na turnaji W50 ve městě Murska Sobota. Devatenáctiletá Češka, která plní roli páté nasazené, čeká ve čtvrtfinále na lepší z dvojice Barbora Palicová a Ana Konjuhová.

11:43 – Alena Kováčková postoupila na turnaji v Šarm aš-Šajchu do čtvrtfinále poté co jí za stavu 6:1, 1:0 skrečovala soupeřka Boyoung Jeongová. Patnáctileté Češce se ve stejném dějišti povedlo zopakovat výsledek z minulého týdne.

11:26 – Čtvrtý nasazený Jakub Nicod přehrál ve druhém kole na turnaji M25 v Trnavě domácí divokou kartu Michala Krajčího 6:3, 6:2. Český mladík, který si připsal již 19 letošní výhru, zabojuje o semifinále proti vítězi zápasu mezi Mirzou Bašičem a dalším českým teenagerem Janem Kumštátem.

Bartůňková ve Slovinsku vyhrála české derby

Nikola Bartůňková porazila ve Slovinsku znovu po deseti dnech v českém derby Jesiku Malečkovou, tentokrát na turnaji W50 ve městě Murska Sobota. Osmnáctiletá hráčka zvítězila 6:3, 6:1 a ve čtvrtfinále se utká s vítězkou duelu mezi nasazenou jedničkou Valerií Savinykhovou a Britkou Hannah Klugmanovou. 

09:17 – Jiří Barnát porazil ve druhém kole turnaje M15 v Atalyi Poláka Marcela Zielinskiho 6:2, 6:0. Dvaadvacetiletý český hráč po dvou jednoznačných výhrách postoupil na svém prvním letošním turnaji Futures už do čtvrtfinále.

06:44 – Čtvrteční program v Miami nabídne v mužské části turnaje souboj o semifinále mezi Němcem Alexandrem Zverevem a Maďarem Fábiánem Marozsánem. Finalista z roku 2018 se pokusí vyzrát na soupeře, na jehož raketě na Floridě skončili už dva hráči elitní desítky – Holger Rune a Alex de Minaur.

05:59 – Jekatěrina Alexandrovová si připsala už druhou výhru nad hráčkou TOP 5 v řadě. V Miami vyřadila domácí Jessicu Pegulaovou 3:6, 6:4, 6:4 a navázala na skalp světové jedničky Igy Šwiatekové. Aktuálně 16. hráčka světa překonala své zdejší maximum a postoupila do druhého semifinále na akcích WTA 1000. O první finále si zahraje proti další domácí hráčce Danielle Collinsové.