Liverpool v derby ztratil body, West Ham prohrál s Chelsea, City jen remizovalo

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool v derby ztratil body, West Ham prohrál s Chelsea, City jen remizovalo

Aktualizováno
Liverpool v derby ztratil body, West Ham prohrál s Chelsea, City jen remizovalo
Liverpool v derby ztratil body, West Ham prohrál s Chelsea, City jen remizovaloAFP
Fotbalisté Liverpoolu v městském derby remizovali bez branek s Evertonem. Předloňští mistři tak v nové sezoně Premier League stále čekají na první vítězství z venku. West Ham prohrál 1:2 s Chelsea a ztratil také Manchester City. Ten pouze remizoval 1:1 s Aston Villou.

Hosté byli od začátku aktivnější, ale z prvního gólu se mohl radovat domácí Everton. Branka odchovance Liverpoolu Coadyho ze 69. minuty však po zásahu videorozhodčího nebyla uznána kvůli ofsajdu.

Liverpool se ani na třetí pokus v novém ročníku Premier League nedočkal venku vítězství a v tabulce je pátý. Evertonu po čtvrté remíze za sebou a celkem pěti zápasech v řadě bez výhry patří 14. příčka.

Zápasy 6. kola Premier League

West Ham, za který celý zápas odehráli čeští reprezentanti Coufal se Součkem, vedl nad Chelsea díky brance Antonia z 63. minuty. O vyrovnání se postaral Chilwell a skóre otočil dvě minuty před koncem Havertz.

Hosté okamžitě dokázali vyrovnat, ale branku rozhodčí po konzultaci s videem neuznal. Cornetovu zásahu totiž předcházel faul Bowena na brankáře Chelsea Mendyho.

Tottenham za čtvrtou výhrou v ročníku nasměrovali Höjbjerg s Kanem, za hosty v závěru snížil Mitrovič. Londýnský celek si v londýnských derby připsal jubilejní 100. vítězství.

Tabulka Premier League

Sedm branek viděli diváci v Brentfordu, kde domácí zvítězili 5:2 nad Leedsem. Třemi góly se na tom podílel Toney, hosté po vyloučení Marsche hráli poslední půlhodinu v deseti.

Citizens překvapivě remizovali

Výběr trenéra Pepa Guardioly má na kontě 14 bodů stejně jako třetí Tottenham, který v šestém kole porazil 2:1 Fulham. West Ham prohrál 1:2 s Chelsea, derby mezi Evertonem a Liverpoolem skončilo bez branek.

Manchester City poslal do vedení v 50. minutě kanonýr Haaland. Norský útočník se prosadil ve čtvrtém utkání za sebou a vede pořadí střelců. V šesti zápasech zaznamenal deset branek.

Úřadující mistři ale vedení neudrželi, o vyrovnání se postaral v 74. minutě Bailey a připravil manchesterskému celku druhou ztrátu v ročníku. Aston Villa naopak bodovala po třech porážkách za sebou.

Zaváhání Manchesteru City nahrálo vedoucímu Arsenalu, který se v neděli představí na hřišti Manchesteru United. Pokud "Kanonýři" vyhrají v sezoně i pošesté, povedou tabulku o čtyři body.