Ndicka se po kolapsu cítí lépe. Tým ho navštívil v nemocnici, kde zůstane na pozorování

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ndicka se po kolapsu cítí lépe. Tým ho navštívil v nemocnici, kde zůstane na pozorování

Evan Ndicka přestoupil do AS Řím v létě z Frankfurtu.
Evan Ndicka přestoupil do AS Řím v létě z Frankfurtu.AFP
Fotbalista AS Řím Evan Ndicka (24), který se během nedělního zápasu italské Serie A s Udinese skácel k zemi bez cizího zavinění, se podle klubového vyjádření cítí lépe. Reprezentant Pobřeží slonoviny, kvůli němuž se utkání 32. kola za stavu 1:1 nedohrálo, zůstane v nemocnici na pozorování.

Udinese - AS Řím 1:1 (nedohráno)

"Celý tým navštívil Ndicku v nemocnici. Evan se cítí lépe a má dobrou náladu. V nemocnici zůstane na pozorování," uvedl římský klub na sociální síti X. Ndicka v neděli spadl bez cizího zavinění, načež byl při vedomí z trávníku odnesen na nosítkách.

Trenér Římanů Daniele de Rossi ihned po incidentu následoval svého svěřence do tunelu. O chvíli později se vrátil a probral incident s hráči, rozhodčím Lucou Pairettem a trenérem Udinese Gabriele Cioffim. Po diskusi se v zápase již nepokračovalo.

K situaci se vyjádřil i německý klub Eintracht Frankfurt, kde Ndicka pět sezon působil, než loni v červenci přestoupil do AS Řím.

"To jsou chvíle, kdy fotbal ztrácí na důležitosti. Naše přání k uzdravení nepatří nikomu jinému než Evanovi Ndickovi. Zůstaň silný, bojovníku. Naše myšlenky jsou s tebou," uvedlo podle agentury DPA vedení bundesligového týmu.